2024. április 28. Vasárnap
Napnyugta: 19:52
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Sátoraljaújhelyen és Debrecenben járt a Generál Konferencia tisztségviselője
Sátoraljaújhelyen és Debrecenben járt a Generál Konferencia tisztségviselője PDF Nyomtatás E-mail
Anthony Kent
Anthony Kent
A Tiszavidéki Egyházterület meghívására május 18-21. között Magyarországon tartózkodott Anthony R. Kent, a Generál Konferencia (GK) Lelkészi Osztályának munkatársa.

Anthony Kent, a GK Lelkészi Osztályának munkatársa Sátoraljaújhelyen töltötte a május 19-i szombatot. Testvérünk azért jött Magyarországra, hogy megismerje a Sátoraljaújhelyi Gyülekezetet, és együtt készüljenek az őszi evangelizációs sorozatra, amelyet ő fog tartani október 26. és november 10. között. Ennek a sorozatnak a költségvetését jelentős összeggel támogatja maga a GK is. Testvérünket lelkes kis gyülekezet fogadta abban a reményben, hogy Isten gazdag áldása lesz közös munkájukon, és bíznak abban is, hogy új imaházuk, amelyet nemsokára használatba vesznek, sok ember számára a remény és Isten szeretete megismerésének eszköze lesz.

A Tiszavidéki Egyházterület vezetősége gondoskodott arról, hogy testvérünk a vasárnapot is hasznosan töltse. Debrecenben lelkész és tisztviselő értekezlet keretén belül evangelizátor képzést tartott. Az elmúlt évben Nigériában képezte a lelkészeket és gyülekezeti tagokat az evangélium munkájának végzésére, és ennek a képzésnek az anyagából osztott meg egy keveset velünk, ami elég volt ahhoz, hogy megértsük, szíve-lelke a misszióé. A jelenlevők nagy érdeklődéssel hallgatták nigériai tapasztalatait és értékes tanácsait, amelyeket Isten Igéjének gazdag tárházából hozott elő számunkra.

 

Hegyes-Horváth Géza
 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista