2024. április 19. Péntek
Napnyugta: 19:40
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow 100 éves lett Szigeti Istvánné
100 éves lett Szigeti Istvánné PDF Nyomtatás E-mail

100_eves_lett_szigeti_istvanne_dsc02311A jó Isten kegyelméből 100 éves kort megélt testvérnőt köszöntöttek a Miskolci Gyülekezet képviselői az 1914. március 15-én, Tomoron született Szigeti Istvánné Zsuzsa néni személyében, akit otthonában kerestek fel a testvérek.

Zsuzsa néni 1937-ben kötött házasságot néhai férjével, Szigeti Istvánnal. Két fiuk született. Ma már öt unokája és öt dédunokája is van.

Szigeti Istvánné 1952-ben fogadta el Jézust megváltójának, amikor is Stoics István Miskolcon alámerítéses keresztségben részesítette. Azóta is az Adventista Egyház hűséges tagja. Az Izsófalvai, Telkibányai, Miskolci Gyülekezeteket látogatta.

Nyolc évig dolgozott a balatonlellei adventista üdülőben. A miskolci imaház építésénél is tevékenykedett. A vendégszeretetet egész életében gyakorolta, szívesen látta otthonában a testvéreket és gyermekeiket. A könyvmisszióban is tevékenyen részt vett.

Idős kora, betegsége ellenére sokáig egyedül látta el magát, az Úrban bízva. Jelenleg a szomszédaitól, illetve a miskolci és az izsófalvai hittestvérektől kap segítséget, törődést. Idős kora, betegsége, mozgáskorlátozottsága ellenére részt vesz az úrvacsorai istentiszteleteken is. Hűséges az adakozásban. Istenbe vetett hite, Jézus visszajövetelének várása, reménysége egyre erősödik szívében.

Ezúton is kívánjuk neki a jó Isten gazdag áldásait és gondviselő szeretetének naponkénti megtapasztalását!

 

Danyluk Tamásné

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista