2024. április 26. Csütörtök
Napnyugta: 19:48
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Gyermekbemutató Nagykanizsán
Gyermekbemutató Nagykanizsán PDF Nyomtatás E-mail

gyermekbemutato_nagykanizsan_pict71962014. február 15-én gyermekbemutató istentiszteletet tartottunk Nagykanizsán. Bekő Zoltán és Bekő Judit harmadik gyermekére, Dánielre, Kis István lelkész kérte Isten áldását. A nagycsaládosok számára különösen fontos a gyülekezet gyakorlati támogatása, és sokat jelent, hogy a szülőkkel együtt a gyülekezet is elkötelezi magát, hogy a kisgyermekeket az isteni alapelvek szerint fogja nevelni.

A kisgyermekes anyukák és apukák számára nagy érték, ha egy közösségben jól működő gyermekiskola van, és így akár csak pár egybefüggő percet is kaphatnak egy bibliatanulmányból; Jézus szeretete olyan figyelmes apróságokban érezhető számukra igazán, ha a közös ebédnél nekik is jutnak nyugodtan elfogyasztott falatok, mert van olyan testvér, aki a kisgyerekeknek eközben kedvesen mesél. A babafejre felsegített sapkácskát, a felénk nyújtott zsebkendőt, a babakocsi lesegítését, a kicsiknek mondott barátságos szavakat és jóra intő, játékos instrukciókat szintén köszönjük.

„Bizony az Úr ajándéka a gyermek, az anyaméh gyümölcse jutalom” (Zsolt 127:3).

A kis „ajándékok” száma lassan a tucatnyit közelíti közösségünkben, ezért bőven van lehetőségünk egymás felé figyelmességet gyakorolni. Isten adjon minden kisgyermeknek ilyen szerető gyülekezetet, mert ez az az ajándék, amit mi visszaadhatunk nekik!

 

Bekő Judit

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista