2024. április 25. Csütörtök
Napnyugta: 19:48
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Jézus7 Csongoron
Jézus7 Csongoron PDF Nyomtatás E-mail

ke769p2Március 22. és 29. között a Magyar Unió jóvoltából Csongoron is bemutatásra került a Jézus7.hu program evangéliumi üzenete. Gyürüs Pannika volt a vendég előadónk, aki járt a Szentföldön, és hitelesen bemutatta mindazt, amit tapasztalt és látott Jézus lábnyomaiba lépve.

A gyülekezet örömmel fogadta, és mindent megtett azért, hogy az evangélium híre terjedjen! Az evangelizációs hetet megelőző időszakban már készültünk az eseményre. Sokat imádkoztunk, különösen azokért, akiknek a sorsát a szívünkön viseljük. Noha az egész falut meghívtuk a programra, különös hangsúlyt helyeztünk a meg nem tért családtagokra, rokonokra és szomszédokra. Hiszen hol tehet az ember igazán bizonyságot, ha nem a családjában, a barátai körében?!

ke769p1Az imaház széksorai az evangelizáción estéről estére megteltek. 4 vendégünk volt, akik végig kitartottak. De volt olyan este, amikor 7-8 vendég is jelen volt. Közben 13-15 gyerek, akiknek Pannika külön foglalkozást tartott az előadás elején, amiről végül láthattunk egy bemutatót a szombati főistentiszteleten. Tehát estéről estére 26-32-en voltunk összesen.

Szeretnénk folytatni azokkal, akik komolyan érdeklődtek, megadva a keresztség lehetőségét. Közülü hárman kérték a személyes foglalkozást. Továbbá az evangélium jó híre minden bizonnyal megerősítette annak a három keresztelendőnknek az elhatározását, akiknek a keresztsége májusban esedékes. Hálásak vagyunk az Úrnak, hogy elhívott az Ő szőlőskertjébe dolgozni.

Külön köszönet illeti a Dunamelléki Egyházterület támogatásáért, amelynek hála az örömhír eljuthat a magyar kisebbségiekhez is.

 

Sz. E.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista