2024.  március  28.  Csütörtök
Napnyugta: 18:09
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Húsvéti koncert Gyömrőn
Húsvéti koncert Gyömrőn PDF Nyomtatás E-mail

husveti_jotekonysagi_koncert_gyomronA gyömrői családsegítő és kis gyülekezetünk közösen úgy határozott, hogy ismét tesz valamit a rászoruló családok gyermekeiért.

Ennek érdekében meghívtuk az Advent Rézfúvós Együttest, hogy tartson nekünk egy jótékonysági koncertet. Nagy örömünkre ingyen megkaptunk a Hankó István Művészeti Központ színháztermét, ahol megtarthattuk a programot. Az egyik szervező ötletét követve, meghívtuk a zenekarba a zeneiskola fúvós tanárait és diákjait, hogy segítsenek ők is e nemes cél megvalósításában. Így a koncert elején ők is színesítették néhány szolgálattal a koncertet. A program közben Simon László lelkész mondott húsvéti gondolatokat.

Boldogok voltunk azért, hogy segíthettünk egy picit a családoknak, másrészt a kapcsolat erősödéséért is a zeneiskolával. A koncert végén mindannyian leszögeztük, hogy folytatni fogjuk az elkezdett munkát. Tóth Ágnes, a családsegítő vezetője meghitt szavakkal köszönte meg a segítséget a családok nevében, és a további együttműködés reménységét fejezte ki. Ezúton is szeretnénk megköszönni az Advent Rézfúvósoknak áldozatos szolgálatukat. Adja az Úr, hogy áldás legyen az adományon és az adakozón is!


(TéKá)

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista