2024.  március  29.  Péntek
Napnyugta: 18:10
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Hajléktalanok étkeztetése
Hajléktalanok étkeztetése PDF Nyomtatás E-mail

hajlektalanok_etkeztetese_debrecenben_2Ez év tavaszán immár a harmadik alkalom volt, hogy a Hetednapi Adventista Egyház Debreceni Gyülekezete megvendégelte a hajléktalanokat. Komoly kihívás volt számunkra 2014. március 29-e, amikor újra 350 adag ételt kellett elkészíteni. Már az előkészületek is komoly kihívást jelentettek: úgy, mint a megfelelő edények kiválasztása, az alapanyagok beszerzése, szállítása. Feleségem, Ildikó vezetésével és még három testvérnő segítségével több órányi megfeszített munkával elkészült a kolbászos paprikás krumpli.

Szombaton kora délután a fiatalok közreműködésével elsőként a Péterfia utcán kezdtük meg az étkeztetést, onnan a Nagyállomási régió következett, végül a megmaradt adagokat elszállítottuk a Dobozi úti hajléktalanok éjszakai szálláshelyére. A paprikás krumpli után lekváros kaláccsal és teával kedveskedtünk még a rászorulóknak; jó volt látni a finom falatok után az elégedett arcokat.

Remélem, hogy ezt a jó cselekedetet az elkövetkezendő időben is tudjuk folytatni. Ez úton is szeretném megköszönni a résztvevő testvéreknek az áldozatkész munkáját, ez a nemes kezdeményezés csakis csapatmunkában valósulhatott meg.

 

Papp Károly

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista