2024. április 20. Szombat
Napnyugta: 19:41
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Folytattuk a keresést – Albertirsán
Folytattuk a keresést – Albertirsán PDF Nyomtatás E-mail

folytattuk_a_keresest_albertirsan_083Az albertirsai Móra Ferenc Művelődési Házban 2014. január 22-től április 23-ig ismét meghirdettük a „Merre keressem…?” című vetített képes előadásokat, a 2013. november-decemberi programunk folytatásaként.

A múlt századok „kincskeresői” sokszor az életükkel fizettek a megtalált vagy a meg nem talált kincsekért.

„Azt sem tudom, hogy merre keressem” – szoktuk mondani.

Olyan kincskeresésre hívtuk ismerőseinket, a település lakóit, amiért más adta az életét, azért, hogy mi megtaláljuk. Vajon megtaláljuk-e, vagy megtaláltuk-e?

folytattuk_a_keresest_albertirsan_086Megszólítottuk ismerőseinket, lakótársainkat kiadványainkkal is, több mint ezer darab Van Kiút magazint ajándékoztunk, beletéve az előadások meghívóját és a Biblia Levelező Iskola kártyáit, valamint belepecsételve gyülekezetünk elérhetőségét.

Lelkészünk, Simon István szemléletes módon beszélt tovább előadásaiban a filmek megnézése után, majd imával zártuk be az alkalmakat.

Ajándék Bibliákkal, könyvekkel és szép bibliai igés könyvjelzőkkel vártuk vendégeinket.

folytattuk_a_keresest_albertirsan_076Volt néhány vendégünk, és reméljük, hogy a látottak, hallottak élménye mindannyiunkban megmarad.

Időnként hallottunk visszajelzéseket is az ajándékba adott magazinokról; akik elolvasták, tetszésüket fejezték ki velük kapcsolatban.

Reményeink szerint az írott szó megmaradt azok számára, akik – bár a vetített képes előadásokat nem nézték meg – a magazinokat elolvasták, vagy esetleg akkor félretéve, a későbbiekben elolvassák, illetve továbbadják másoknak.

Kérjük Isten áldását, segítsen bennünket, hogy ne csüggedjünk, bízzunk benne mindig, és azokat a válaszokat, amiket nála megtaláltunk, tovább tudjuk adni a körülöttünk élőknek, és végezzük örömmel, szeretettel szolgálatunkat.

 

K. Lné

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista