2024. április 19. Péntek
Napnyugta: 19:40
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Újabb örömüzenet Geszterédnek
Újabb örömüzenet Geszterédnek PDF Nyomtatás E-mail

Néhány hónappal a karácsonyi koncert után, ismét lehetőséget kapott egyházunk Debreceni Gyülekezete a szolgálatra Geszteréden. A Debrecentől mintegy negyven kilométerre fekvő szabolcsi községben, most húsvéti koncertet tartottunk 2014. április 19-én.

A közel nyolcvan hallgatónak a tőlünk telhető legnagyobb tudással és lelkesedéssel igyekeztünk átadni Jézus kereszthalálának, feltámadásának és az újrakezdés lehetőségének üzenetét. A program elején a talpraesett helyi iskolások előadása volt hallható. Ezt követően gyülekeztetünk fiataljai egy különleges hangjátékkal elevenítették föl a Szentírás alapján a Jézus kereszthalála körüli történéseket; majd kórusszámok, versek, zeneszámok következtek.

A helyiek példaértékű vendégszeretetéből ismét éreztük, hogy nagy tisztelettel vártak bennünket, így lehetőségünk nyílt baráti kapcsolatok kialakítására, ápolására. Bizakodunk, hogy a sok próbával, szolgálattal töltött órának meglesz a gyümölcse, és a barátságnál még magasztosabb, értékesebb szövetségek is köttetnek. Ami a célunk: hallgatók és Megváltónk között.

 

KBE

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista