2024. április 20. Szombat
Napnyugta: 19:41
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Ne vedd le a tekinteted Jézusról!
Ne vedd le a tekinteted Jézusról! PDF Nyomtatás E-mail

bp-a_8211_korzeti_ifjusagi_nap_dsc_0084Ez a felhívás hangzott el több ízben is május 10-én a gyülekezetünkben tartott körzeti ifjúsági napon.

Vendégünk, Zsiga Attila szolgálatát már a szombatiskolában megkezdte, népes hallgatóság körében, és egészen estig velünk volt. A terem zsúfolásig megtelt, és Attila igeszolgálata mellett számos szolgálattal készült a gyülekezet ifjúsága is. Az igeszolgálatok, valamint a délutáni interaktív előadás sokunk szívét megérintette. Különleges élmény volt Jézus életéről, munkájáról, mindennapjairól és legfőképpen szeretetéről tanulni. Sokat beszélgettünk, nevettünk, de természetesen az imádság sem maradhatott el. A beszélgetésekből kiderült, hogy sokan keressük a gyakorlati kereszténység helyes megélésének, valamint a Jézussal való kapcsolatteremtésnek a módját. Attila rávilágított a lényegre: Olvasd a Bibliát! Imádkozz! Mosolyogj! Hallgasd meg az embereket! Ne a másik ember bűnére, hanem szükségletére tekints, és segíts! És soha ne vedd le a tekintetedet Jézusról!

Szép nap volt. A gyülekezet egész nap nyitva állt, és Isten ráadásként napsütéssel áldott meg minket. A résztvevők egy kisebb csoportja naplemente után a Műszaki Egyetem focipályáján sporttal zárta le a napot.

 

-r -n

 

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista