2024. április 19. Péntek
Napnyugta: 19:40
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Egy újabb találkozás
Egy újabb találkozás PDF Nyomtatás E-mail

egy_ujabb_talalkozas_1A Lovasberényi Gyülekezet már évek óta tartja a kapcsolatot a Martonvásári gyermekotthonnal. Ebben az intézményben szellemileg sérült gyerekek, fiatalok élnek és tanulnak, néhányukról a szüleik is lemondtak. Mindig nagyon örülnek a látogatásunknak, a legutóbbira 2014. május 3-án került ismét sor.

Mikor megérkeztünk, elmesélték, hogy az elmúlt időszakban, amíg nem láttuk őket, mi minden történt velük, és mik a jövőbeni terveik. Majd ezek a mesélnivalók a mi részünkről is elhangzottak. A beszélgetés után sokat énekeltünk nekik Istenről, az Ő szeretetéről, történetet mondtunk arról, hogy Jézusnál boldog életet találhatunk. Vittünk nekik egy mutogatós éneket is, amit nagyon élveztek. Ezt az éneket meg is tanítottuk nekik. Voltak olyan gyerekek, akik nem tudnak beszélni, nehezen kommunikálnak, de ők is nagyon lelkesen mutogatták az éneket. Ezt követően az otthon lakói is énekeltek nekünk, verseket mondtak, megmutatták tehetségüket. Körbevezettek a szobáikban és elmesélték nekünk a falakon látott fotókról az élményeiket. Nagyon jó hangulatban telt el ez a délutánunk.

egy_ujabb_talalkozas_2Vittünk egy kis törődést, odafigyelést, énekeket, és cserébe hihetetlen mennyiségű szeretetet kaptunk tőlük. Nagyon hálásak vagyunk Istennek azért, hogy az otthon lakói és a gondozók, akik rendkívüli odaadással, türelemmel, szeretettel foglalkoznak ezekkel a gyerekekkel, nyitottak arra, hogy Istenről ilyen módon bizonyságot tegyünk. A sok pozitív visszajelzés is, amit tőlük kaptunk, azt mutatja, hogy szükség van erre a szolgálatra.

 

Szenes Dóra

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista