2024. április 18. Csütörtök
Napnyugta: 19:38
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Pályázati felhívás
Pályázati felhívás PDF Nyomtatás E-mail

ASI_LogoASI Magyarország Egyesület

1148 Budapest, Vezér út 137.
E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
Web: www.asi-hungary.org

Az ASI Magyarország Egyesület idén tavasszal nyolcadik pályázatát hirdeti meg. Az egyesület tagjai olyan laikus testvérek, akik vallják és gyakorolják az adventista elveket, és vagy az üzleti életben, vagy saját vállalkozásukban dolgoznak, vagy egy szakma elismert képviselői, vagy önfenntartó szervezetek delegáltjai.

Az egyesület elkötelezett a magyar adventmű támogatására, kiemelt feladatának tekinti a missziómunka, az ifjúsági munka és az adventista identitástudat erősítését és olyan programok támogatását, melyek beilleszkednek a gyülekezetekben folyó missziós munkába különös tekintettel az egyház Nagyvárosi evangelizációs programjához kapcsolódó missziós tevékenységekre.

Keressük azokat a tevékenységeket, terveket, amelyek a fenti kritériumoknak megfelelnek, és szeretnénk ezek közül több projektet 2014–2015 évben anyagi lehetőségeinknek megfelelően támogatni.

A pályázatokat 2014. július 31-ig várjuk írásban a következő címre:
Csengei Károly, 1149 Budapest, Bíbor út 5. fsz. 1.

A pályázatok kitöltéséhez szükséges részletes adatlapok letölthetőek a www.asi-hungary.org honlapról és innen. A pályázati idő alatt felmerült kérdésekre szívesen válaszolunk, ezeket a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges '; document.write( '' ); document.write( addy_text96894 ); document.write( '<\/a>' ); //-->\n Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címre várjuk.

pdf ASI Magyarország egyesület pályázati felhívás - 2014. jun. 3. (207.31 Kb)

pdf Pályázati adatlap (299.97 Kb)

 

Budapest, 2014. 06. 03.
Csengei Károly

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista