2024. április 19. Péntek
Napnyugta: 19:40
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Táborban és versenyekben gazdag félévek a Tiborszállási Péchy László Adventista Általános Iskolában
Táborban és versenyekben gazdag félévek a Tiborszállási Péchy László Adventista Általános Iskolában PDF Nyomtatás E-mail

ujszechenyi_tervA Tiborszállási Péchy László Adventista Általános Iskola sikeres két félévet tudhat maga mögött. A „Szabadidős alkotás" TÁMOP-3.2.13-12/1-2012-0295 projekt keretében, a Kettőspont Alapítvány szervezésében a 2013/2014-es tanév őszi és tavaszi félévében sok diák kapott arra lehetőséget, hogy készségfejlesztő, kreatív táborban, valamint versenyeken vegyenek részt.

A Társadalmi Megújulás Operatív Program támogatásával megvalósuló projekt keretében két verseny is megvalósult ebben a tanévben. Az első megmérettetésre decemberben került sor, amikor is alsó tagozatos diákok mérték össze ügyességüket, kreativitásukat. A verseny témája természetesen a karácsonyhoz kapcsolódott, a cél pedig az volt, hogy minél szebb, díszesebb, ötletesebb díszek készüljenek.

Második versenyünket tavasszal tartottuk. A decemberi versennyel ellentétben, itt a gyerekeknek nem önállóan, hanem csapatban kellett dolgozniuk és megmutatniuk az angol tudásukat. A versenynek három része volt, az első: a csapatoknak angol nyelvű utasításokat követve kellett eljutniuk bizonyos helyszínekre. A második rész egy írásbeli feladatsor megoldása volt, míg az utolsó az úgynevezett Jazz Chat, amikor ritmusos mondókákat kellett költeniük a megadott szempontok szerint.  

A gyerekek mindkét versenyt nagyon élvezték, valamint a győztesek hasznos és szép könyvekkel térhettek haza.

Táborunkat  Debrecenbe, a Vekeri-tó közelébe szerveztük. Nagyon nagy élményt nyújtott a gyerekeknek ez a 6 nap, hiszen sokaknak nem telik ilyen jellegű nyári programra. A célunk az volt, hogy boldogan, élményekkel tele térjenek haza a gyerekek. Ennek érdekében nagyon színes programot állítottunk nekik össze: volt kézműves foglalkozás, csapatvetélkedő, íjászkodás és kvíz verseny is.                                                                      

eutamogatasA projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista