2024. április 19. Péntek
Napnyugta: 19:40
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Tavaszi ünnepek a Hévízi Gyülekezetben
Tavaszi ünnepek a Hévízi Gyülekezetben PDF Nyomtatás E-mail

Csodálatos ünnepeknek adott helyet a Hévízi Gyülekezet. Május 17-én körzeti kórustalálkozót szerveztünk, melyen a házigazdák kórusa mellett részt vett a Nagykanizsai és a Zalaegerszegi Gyülekezet kórusa is. A szép számú vendéget csodálatos ének- vers- és hangszeres szolgálatok segítették a lelki elmélyülésben, melyben Nagy Imre testvérünk vezetett bennünket aznap. Délután valamennyi kórus együttesen dicsőítette a mi Istenünket.

 

Május 31-én kettős keresztségnek adtunk otthont. Ezen a napon Isten dicsősége ragyogta át kicsi gyülekezeti házunkat és szíveinket. A két keresztelendő Csepreginé Mária és Jónásné Erzsébet régóta szívesen látott vendége gyülekezetünknek, és nagy boldogság ért bennünket azzal, hogy Isten hívását meghallva a tagjaink sorába kérték magukat. Nagy számú világi vendég és a gyülekezeti tagok előtt tettek hitvallást és keresztelkedtek meg. A szép ünnepet versek, kórus- és gyermekszolgálatok tették még bensőségesebbé.

Gyülekezetünkben hagyomány az anyák napja megünneplése. Ilyenkor gyermekeink kis műsorral és ajándékkal kedveskednek a gyülekezet édesanyáinak és nagymamáinak. A megható szolgálatot mindig megkönnyezzük, és közösen mondunk hálát Teremtőnknek és Megváltónknak édesanyáinkért.

Még sok-sok csodálatos szombat vár ránk ebben az évben, amikor hálát adhatunk és dicsőíthetjük a mi Istenünket mindazokért a csodákért, amelyeket értünk tett és tesz.

 

(Pétervári Tünde)

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista