2024.  március  29.  Péntek
Napnyugta: 18:10
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Esküvői istentisztelet menyasszony nélkül?!
Esküvői istentisztelet menyasszony nélkül?! PDF Nyomtatás E-mail

eskuvoi_istentisztelet_menyasszony_nelkul_dscn1123Különös élményben volt részünk június 7-én, szombaton a Pestlőrinci Gyülekezetben. A gyülekezet házassági fogadalmuk megerősítésére hívta meg párokat, akiknek igazi esküvői istentiszteletet szerveztek.

Az imaház ünnepi hangulatban, feldíszítve várta a párokat és a gyülekezet tagjait. Henter Barna lelkipásztor 5-10 perces váltásban hívta előre a feldíszített székekre a párokat, miközben a falra kivetítve a gyülekezet házaspárjainak esküvői fotói váltották egymást. Az esküvői igehirdetést John Sanches, a divízió Családi Osztályának tanácsadója tartotta „Istennel együtt a szerelem magasabb szintjén” címmel. A fogadalomtételt dr. Mihalec Gábor, az unió családi osztályvezetője vezette.

eskuvoi_istentisztelet_menyasszony_nelkul_dscn1152A szertartás után a gyülekezet ünnepi ebéddel vendégelte meg az újra elköteleződött párokat, és természetesen a menyasszonyi torta sem maradt el.

Ha létezne Magyarországon „Házasságbarát gyülekezet” cím, azt 2014-ben minden bizonnyal a Pestlőrinci Gyülekezetnek ítélnénk oda! Nagyon köszönjük a gyülekezet példamutató kezdeményezését, és a hatást látva bátorítjuk a többi gyülekezetet is a program átvételére!

 

Dr. Mihalec Gábor

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista