2024. április 20. Szombat
Napnyugta: 19:41
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow A legjobb út Kiskunhalason!
A legjobb út Kiskunhalason! PDF Nyomtatás E-mail

a_legjobb_ut_kiskunhalason_dsc_0456Kicsiny gyülekezetünk évek óta próbálkozik különböző programokkal felrázni a város lakosságát. Idén a gyermektáborokon kívül a könyvmisszió mellett tettük le a voksot. Munkánkban 7 erdélyi testvér volt a segítségünkre, akik június 27-én érkeztek meg, hogy egy teljes hétvégét Isten szolgálatában töltsünk.

Szombaton Emma néni, a missziós csapat „vezetője” osztotta meg velünk a tapasztalataikat. Csodálatos volt hallgatni, hogyan tettek meg nem egyszer hosszú km-eket kiürült tankkal, Isten angyalai hogyan tartották vissza a rájuk támadó kutyákat. Sok történetet mesélt papokkal, rendőrökkel való tapasztalataikról. Papok, akik Ellen White-könyveket olvasnak, a mi prédikációinkat sokszorosítják, rendőrök, akik egymás megtéréséért imádkoznak. Ilyen lelkesítő beszámoló után nem csoda hát, hogy a gyülekezet apraja-nagyja egy szívvel-lélekkel vitte el Isten üzenetét az embereknek.

a_legjobb_ut_kiskunhalason_dsc_0428Közel 3000 könyvet osztottunk ki, melyből 2500 db Ellen G. White: A legjobb út című könyve volt. Nagyon sok nyitott szívű, érdeklődő emberrel találkoztunk. Saját magunk is megtapasztalhattuk azokat a csodákat és Isten áldását a munkánkon, amiről eddig csak a testvéreinktől hallottunk.

Hálásak vagyunk Istennek, hogy ilyen testvéreket küldött munkatársul, akikkel nem csak a város utcáit róva, hanem a közös étkezések, beszélgetések, tanyalátogatás során is tapasztalatokat, gondolatokat cserélhettünk. Habár erdélyi barátaink azóta hazautaztak, a munka megy tovább… egyrészről az emberek szívében, akik könyvet kaptak, másrészről pedig ősszel várjuk vissza kedves testvéreinket egy újabb közös munkára.

 

T. K.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista