2024. április 25. Csütörtök
Napnyugta: 19:48
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Szünidei Bibliatábor Tatabányán
Szünidei Bibliatábor Tatabányán PDF Nyomtatás E-mail

szunidei_bibliatabor_tatabanyan_1Kis gyülekezetünk régi vágya teljesült, amikor idén első alkalommal tartottuk meg kézműves gyermektáborunkat 2014. augusztus 11–16. között.

Dániel története volt a központi téma, ezenkívül énekekkel, sok-sok játékkal, kézműves foglalkozásokkal vártuk a részvevőket, akik zömében nem keresztény gyerekek voltak. A 16 táborozót korosztály szerint két csoportra bontva szeretettel tanította lelkészünk, Szilvási-Csizmadia Andrea és négy készséges fiatal segítőnk, akik a Székesfehérvári és Lovasberényi Gyülekezetből jöttek el hozzánk.

A programot még színesebbé tette a veszprémi állatkertben tett látogatásunk, ahol a jó hangulat az eső ellenére is töretlen maradt.

szunidei_bibliatabor_tatabanyan_2Nagy izgalommal készültünk a szombati záró alkalomra. A gyerekek örömmel mutatták be szüleiknek, családtagjaiknak a hét folyamán tanultakat. Lelkesen énekeltek és előadták Dániel történetének egy részletét, színdarab formájában.

Vendégeink érdeklődése és a telt ház szemet, szívet gyönyörködtető volt számunkra. Az igei gondolatok útravalóként elkísérnek mindannyiunkat: Van Istenünk, akire rábízhatjuk az életünket, aki biztos kézzel vezet, és ki tud szabadítani minket a bajból.

Hálás szívvel köszönjük Istennek az elmúlt hét minden tapasztalatát, áldását.

 

Menhárt Klára

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista