2024. április 19. Csütörtök
Napnyugta: 19:38
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Városnapi ajándékozás – Albertirsán
Városnapi ajándékozás – Albertirsán PDF Nyomtatás E-mail

varosnapi_ajandekozas_0092014. szeptember 6-án ismét városnap volt Albertirsán. Szerettük volna településünk lakóit megajándékozni ezen az alkalmon. Szerettük volna Isten üzenetét, jó hírét elvinni és átadni a részükre, és kiemelten a gyermekek részére is.

A város is sok programmal készült, nagy volt a látogatottság. Ezt a lehetőséget felhasználva készültünk imádságos szívvel, lélekkel lakótársaink megszólítására.

Sokféle kiadványt vásároltunk az Advent Kiadótól most és már korábban is; Bibliákat, bibliai és egészségügyi témájú könyveket, könyvjelzőket, a gyermekek részére kifestőket, bibliai képességfejlesztőket, bibliai igés matricákat, melyekbe szórólapokat tettünk szép gondolatokkal és gyülekezetünk elérhetőségeivel.

varosnapi_ajandekozas_001Gyülekezetünkből néhányan indultunk a városnapra. A borongós idő, az eső szemerkélése sem vette el a kedvünket, nagy várakozással néztünk a városnap elé. Hamar jöttek is asztalunkhoz az arra sétálók, családok, megszemlélték a kirakott sokféle könyvet, beleolvasgattak, vagy csak a címük alapján választottak. Örömmel fogadták a könyveket, volt, aki a plakát ellenére sem gondolta, hogy tényleg ajándékot kap. Jó volt látni az örömteli arcokat.

A beszélgetések közben elmondhattuk, hogy a könyvek milyen témákról szólnak. Nagy volt az érdeklődés. Többen voltak, akik kicsit később visszajöttek, és válogattak még könyveket, és volt olyan is, aki mások kezében látta a városnapi sétálók között a Bibliát, és visszajött asztalunkhoz.

varosnapi_ajandekozas_002Nagyon jó érzés volt, hogy Isten Igéjét adhattuk át embertársainknak, akik olyan nyitottak voltak arra, hogy megismerjék ezeket az igazságokat. Kérjük Istent, tartsa fenn bennük ezt az érdeklődést, és segítse őket az Ő megismerésében.

Köszönjük Istennek, hogy végezhettük ezt a szolgálatot, és segítsen bennünket is, hogy mindig az Ő szeretetével járjunk el minden dolgunkban.

 

K. Lné

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista