2024.  március  29.  Péntek
Napnyugta: 18:10
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Szent István nap Solton, a Vécsey Parkban
Szent István nap Solton, a Vécsey Parkban PDF Nyomtatás E-mail

szent_istvan_nap_a_vecsey_parkban_-_2014_augusztus_20_-_fo_az_egeszsegMár az elmúlt évben szerettünk volna elhozni az Egészség Expot Soltra, amit végül nem sikerült megvalósítani. Anyagi eszközeink sem tették lehetővé, valamint mi magunk kevesen vagyunk egy ekkora rendezvény lebonyolítására. Viszont úgy gondoltuk, hogy egy városi rendezvény keretein belül ez megvalósítható lenne.

Meghirdettük az egészséges életmód programot. A polgármesterrel jó kapcsolatot ápolunk, így lehetőséget kaptunk a városi eseményen való részvételre, amit a város külön meghirdetett plakáton, szórólapon, kábeltévén, valamint hangosbemondón, a parkban  többször is elhangzott, hogy keressenek bennünket. Nem kellet külön reklámoznunk magunkat. Egy szép környezetben kaptunk helyet, amit mi magunk választhattunk ki. Két sörsátor alatt, az egyik sátorban BIO termékeket állítottunk ki, a másikban vérnyomásmérés testzsír mérés volt, és ingyen könyvek szórólapok kerültek elhelyezésre. A kedves látogatók kóstolhatták a különböző ízű szendvicseket, süteményt, joghurtot. Transzparensek hirdették egészségünk nyolc alappillérét, amiket a sátrak köré helyeztünk el. A bátortalanabbakat már a sátor előtt kóstoltattuk termékeinkből, és beszélgettünk velük. Mintegy 150-200 fő látogatott meg bennünket, akikkel nagyon jó beszélgetések alakultak ki, és új kapcsolatok jöttek létre. E-mail címet cseréltünk, és várják a folytatást.

szent_istvan_nap_a_vecsey_parkban_-_2014_augusztus_20_-_szendvicsEközben lelkészünk Gyürüs István bográcsban főzte a finom babgulyást, amiből nagyon sok embert vendégeltünk meg. Programunk az est végén zárult. Fáradtak voltunk, de örömmel, és szeretettel dolgoztunk az Úr szolgálatában.

Ezt az esemény tíz fővel bonyolítottuk le. Külön köszönet Simon Attilának és feleségének, Tündinek, valamint Makkosné Juditnak és Bede Emesének odaadó, segítőkész munkájukért! Legfőképpen azonban Istennek köszönjük, aki indíttatást és erőt adott, valamint meghallgatta imáinkat, és biztosította a szép, eső és viharmentes napot a számunkra!

 

Garda Júlia

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista