2024. április 24. Szerda
Napnyugta: 19:47
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Menyegzői szertartás Nyíregyházán
Menyegzői szertartás Nyíregyházán PDF Nyomtatás E-mail

menyegzoi_istentisztelet_nyhazan_1A 2014. augusztus 16-ai napra én és a férjem mindig emlékezni fogunk. Több esküvőn is voltunk már, de ez a nap azért volt számunkra különleges, mert itt mi voltunk a menyasszony és a vőlegény. Már régóta készültünk erre, és alig hittük, hogy a mi életünkben is elérkezett „a nagy nap”. Hivatalos házasságkötésünk már 2 nappal korábban megtörtént, így izgatottan vártuk az egyházi áldás kérését, hogy ez teljessé tegye frigyünket.

Egyházi esküvőnket a Vikár Sándor Zeneiskolában tartottuk Nyíregyházán, ahová a testvéreket szeretettel vártuk. El is jöttek szép számban: a Nyíregyházi, a Nyírpazonyi, Nyírturai és a Szerencsi Gyülekezetből is érkeztek vendégeink. A szertartást a Szabolcsi Adventista Vegyeskar színesítette szép énekszámaival. Ezenkívül több szolgálatnak is örvendhettünk: Butyka Ferenctől hallhattunk hegedűszámot, melyet felesége zongorán kísért, Kertész Tamás nemcsak a kórust irányította, hanem orgonált is, ezenkívül menyasszonyával, Tóth Anettel egy énekszámmal is kedveskedtek. Bozzay Tamás előadásában pedig egy verset is meghallgathattunk.

menyegzoi_istentisztelet_nyhazan_2Az esküvői szertartáson három lelkész teljesített szolgálatot: az esketést és az igehirdetést Kormos Erik végezte, akitől „A házasság miért nem csak egy papír?” témában hallhattunk meggyőző, személyre szabott prédikációt. Az Árvai házaspár, Tamás és Pálma is értékes útravalókkal szolgáltak, melyeket majd a való életben megpróbálunk szem előtt tartani. Ez utóbbi még csak most kezdődik igazán…

Ez úton szeretnénk kifejezni hálánkat az Úrnak és köszönetet mondani mindazoknak, akik e napot felejthetetlenné tették számunkra.

 

Mesterné Keller Boglárka

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista