2024. április 20. Szombat
Napnyugta: 19:41
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Kecskeméti szeretetszolgálat az ADRA támogatásával
Kecskeméti szeretetszolgálat az ADRA támogatásával PDF Nyomtatás E-mail

kecskemeti_szeretetszolgalatGyülekezetünket megkereste Pászti András, a Hunyadi város képviselője, hogy tudnánk-e részt vállalni nehéz sorsú családok megsegítésében azzal, hogy biztosítunk a részükre egy-egy tál meleg ételt. A részönkormányzat és az ADRA támogatásával sikerült megvalósítanunk a programot, és augusztus 24-én vasárnap összeállt a kis csapat.

Korán reggel 6 óra után egy kicsit álmosan, de annál nagyobb lelkesedéssel kezdtünk hozzá a nagy zsák krumpli és hagyma pucolásának. A bográcsban paprikás krumpli készült. 11 órára készen is voltunk, megterítettünk és vártuk a családokat. Ilyenkor mindig ott van az emberben a nagy kérdőjel hogy vajon jönnek-e? 11.30 után megérkeztek a vendégek. Az első alkalomra 18 fő jött el, de jöttek visszajelzések, hogy vitték a hírt és legközelebb már bátrabbak lesznek a többiek is. A paprikás krumpli után mindenki kapott lekváros fánkot. Olyan jó volt látni a sok csillogó szemet!

Hála legyen az Úrnak, hogy eszközei lehettünk ebben a nemes feladatban. Ezen a napon pár család a segítségünkkel meleg ételhez juthatott.

Isten azért teremtett, hogy segíts másoknak. Tekintet nélkül a munkádra vagy a karrieredre, az az elhívásod, hogy főállású keresztény szolgáló legyél. A Biblia azt mondja: „Azért választott ki benneteket, hogy mindenkinek hirdessétek Isten nagy tetteit, és nyilvánvalóvá tegyétek az ő kiválóságát” (1Pt 2:9b, egyszerű fordítás).

Amikor felnőttél, talán azt gondoltad, hogy Isten elhívása olyan dolog, amit csak misszionáriusok, lelkipásztorok, apácák és más főállású egyházi munkások tapasztalhatnak meg, de a Biblia azt mondja, hogy minden keresztény szolgálatra van elhívva. Amikor használod az Istentől kapott képességeidet, hogy segíts másoknak, BETÖLTÖD AZ ELHÍVÁSODAT.

Legyen dicsőítve az Úr neve ezért is!

 

M.-né Barányi Anita

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista