2024. április 20. Szombat
Napnyugta: 19:41
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Karácsonyi vásár!
Karácsonyi vásár! PDF Nyomtatás E-mail

karacsonyi_vasar_kecskemeten_1Régóta szeretnénk egy könyves asztalt elhelyezni Kecskemét főterén, bízva abban, hogy az Igére szomjazó embereket el tudjuk érni.

Beadtuk a kérelmet az önkormányzathoz, többször kérdezősködtünk, de hónapokig nem kaptunk választ. Közeledett az év vége. Újra érdeklődtünk, de ismét elutasítóak voltak. Közölték, hogy decemberben vásár lesz, és csak ott lehet árusítani. Gondoltuk, ennyi volt... Az esélyünk arra, hogy a karácsonyi vásárban (ami a legnagyobb megmozdulás Kecskeméten), helyet kapjunk, egyenlő a nullával! Imádkoztunk bölcsességért.

karacsonyi_vasar_kecskemeten_2Teltek a napok, és nem hagyott nyugodni a gondolat. Egyszer csak, hallgatva a késztetésre a szívemben, megkerestem a szervezőt, és (láss csodát!) készségesek voltak. Megkaptuk az engedélyt. Sőt egy kisebb lehetőség helyett egy nagyobbat kaptunk! Álmomban sem gondoltam volna!

Kecskemét főterén, a karácsony vásár közepén, van egy kis faházunk, amiben könyveket árusítunk. Az egész gyülekezet fellelkesült, és szinte mindenki bekapcsolódott a munkába. Csodálatos volt tapasztalni az összefogást, és nap mint nap látni, ahogy váltjuk egymást a bódéban. Mindenki átfázva ugyan, de feltöltődve távozik. Sok az érdeklődő, és a könyvek is szépen fogynak.

Hála Istennek a lehetőségért és a gazdag tapasztalatokért! Arra szeretnék biztatni mindenkit, hogy merjen nagyot álmodni! A jó Isten tényleg többet ad, mint kérni tudnánk!

 

Botos Zsuzsa

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista