2024.  március  29.  Péntek
Napnyugta: 18:10
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Jótékonysági est Zuglóban a gyermekétkeztetésért
Jótékonysági est Zuglóban a gyermekétkeztetésért PDF Nyomtatás E-mail

dokumentumbol-12014. december 12-én az ADRA és a Zuglói Adventista Gyülekezet megszervezte második jótékonysági koncertjét is ebben a téli időszakban. A „gyereahogyvagy" program keretében a Hetednapi Adventista Egyház és segélyszervezete, az ADRA, azt tűzte ki célul, hogy - oktatási intézményekkel történő együttműködésben - rászoruló gyermekek részesüljenek étkeztetési támogatásban a 2014/2015-ös tanév szeptemberétől.

Számos család sajnos nem tudja havonta teljesíteni az iskolai étkeztetés befizetését. Sok kisgyermek számára pedig ez jelentené a napi étkezés jelentős részét!

A program révén Budapesten már 11 intézményben közel 100 gyermek napi étkeztetése van biztosítva.

dokumentumbol-2A mostani Zuglói Civil Házban megrendezett koncerttel a Zuglói Egyesített Bölcsődék támogatása volt a cél. A koncert fővédnöke Karácsony Gergely, Zugló polgármestere volt, aki köszöntötte az egybegyűlteket.

Az est fellépője az 8in1 Singers énekegyüttes volt, melynek tagjai igazán csodálatos ünnepi előadásukkal békét és nyugalmat hoztak a hallgatóság szívébe. A nagyszerű alkalmon felcsendültek jól ismert karácsonyi zene- és énekszámok, illetve az 8in1 Singers saját dalai is.

Jó hagyomány lehet ezt az adakozási lehetőséget tovább folytatni az ünnepi időszakon túl is.

 

Nagy Gábor

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista