2024.  március  28.  Csütörtök
Napnyugta: 18:09
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Akkreditációs oklevél átadó ünnepély
Akkreditációs oklevél átadó ünnepély PDF Nyomtatás E-mail

atf-akkreditacios_unnepely-1Az Adventista Teológiai Főiskola számára 2014. az akkreditációk éve volt. Mindez sok munkával járt, de kitűnő alkalom volt arra, hogy önvizsgálatot tartsunk az intézményben. Miért van erre szükség? Azért, mert ahhoz, hogy a főiskola jól szolgálhassa a hallgatókat, az intézménynek szakmailag folyamatosan fejlődnie kell. Az önértékelés mindig szubjektív, ezért szükségünk van arra, hogy megismerjük és meghallgassuk a külső szakemberek ajánlásait.

Hálásak vagyunk az Úrnak, hogy mind a Magyar Akkreditációs Bizottság, mind az Adventista Akkreditációs Társaság elismerő oklevelét elnyerhettük. Külön öröm volt mindannyiunk számára, hogy a Magyar Akkreditációs Bizottság oklevelét ünnepélyes keretek között vehettük át.

atf-akkreditacios_unnepely-2Dr. Fodor György professzor, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem rektor-helyettese, valamint a Magyar Akkreditációs Bizottság (MAB) egyházi szekciójának vezetője az oklevél átadása kapcsán elmondta, hogy ez a dokumentum két dolgot jelent: az Adventista Teológiai Főiskola 2019. december 31-ig államilag elismert diplomákat adhat ki, és állami normatív támogatásra jogosult.

Dr. Szilvási József, a főiskola rektora köszönetet mondott mind a MAB-nak, mind az Adventista Teológiai Főiskola munkatársainak az elvégzett munkáért, és elmondta, hogy nincs méltóbb módja az elismerés átvételének, mint hogy együtt ünnepel az Adventista Teológiai Főiskola egész családja. Köszönetet mondott a Hetednapi Adventista Egyház Magyar Uniójának, amit az ünnepélyen Csizmadia Róbert uniótitkár képviselt. Külön örömünkre szolgált, hogy a főiskola hallgatói tették szolgálataikkal ünnepélyesebbé ezt az alkalmat.

Szeretettel kérünk benneteket, hogy imáitokban emlékezzetek meg a főiskoláról, hogy ezeknek az okleveleknek a birtokában hatékonyan tudjuk betölteni az Úrtól kapott küldetésünket.

 

ATF

 

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista