2024.  március  29.  Péntek
Napnyugta: 18:10
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow *Közös karácsonyi és évzáró program a Hidasi Idősek Klubjában
*Közös karácsonyi és évzáró program a Hidasi Idősek Klubjában PDF Nyomtatás E-mail

karacsonyi_es_evzaro_program_hidason_wp_20141217_023Nagyon szép évünk volt a 2014-es év, melynek zárásaként meghívást kaptunk december 17-ére a Hidasi Idősek Klubjába, ahová saját gondozottjaimmal mentünk el.

‪A Hidasi Adventista Gyülekezetből egy páran lelkesen készültünk, és zenés műsorral leptük meg az egybegyűlt időseket. A programot örömteli hangulat jellemezte, amelyet közös éneklés, jó beszélgetések és kis óvodások műsora tett még meghittebbé.

karacsonyi_es_evzaro_program_hidason_wp_20141217_008A rendezvényen jelen volt a falu polgármestere is, aki azt nyilatkozta, hogy az ünnepélyes alkalom különösen felemelő érzésekkel töltötte el.

‪Nagy örömömre szolgál, hogy ebben a kis faluban jó kapcsolatban vagyunk az idősek klubjának tagjaival, a gondozókkal, akik nyitottak mindenféle közös programra velünk.

‪Szívből kívánom, hogy továbbra is igazi baráti kapcsolatok születhessenek az itteni emberek között, és minden gondozottam jól érezze magát a Hidasi Adventista Házi Segítségnyújtó Szolgálatban. Egyúttal kívánok Istentől megáldott boldog új évet!‬

 

Klungné Ömböli Edit‬
Hidasi Adventista Házi Segítségnyújtó Szolgálat‬

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista