2024. április 24. Szerda
Napnyugta: 19:47
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Látogatás a gyermekkardiológián
Látogatás a gyermekkardiológián PDF Nyomtatás E-mail

latogatas_a_gyermekkardiologian_img_162708Örömmel és hálával tekintünk vissza az elmúlt év missziós alkalmaira gyülekezetünkben. Egy kiemelkedő eseményt szeretnénk megosztani veletek.

2014. december 19-én ellátogattunk az Országos Gyermekkardiológiai Intézetbe. Számunkra, akik hála az Úrnak egészségesek vagyunk, olyan természetes, hogy a karácsony előtti napokban – amikor az ünnepre készülünk – együtt vagyunk a szeretteinkkel, de ezt nem minden család élheti meg hasonlóképpen. Ezért szülői kezdeményezésre a gyermek-szombatiskolában ajándékokat gyűjtöttünk a gyerekekkel. A kérdés csak az volt, hogy hová és kinek vigyük el, kinek szerezzünk örömet?

latogatas_a_gyermekkardiologian_img_160637Az Úr megadta a választ. Az Ő indíttatására megkerestük a kórházat, ahol nyitott lélekkel és örömmel fogadtak. Egyik tanítónk történetet mesélt és énekeltünk. A nővérek nyitottak, kedvesek voltak, sőt amire nem is számítottunk, megkértek, hogy még egy másik osztályra is menjünk el, és vigyünk örömet, ajándékot.

Szeretettel fogadták a bibliai színezőket és kis könyveket. Látni a szülők és a gyermekek örömét abban a helyzetben, amikor ilyen nehézségek veszik őket körül, különleges ajándék volt nekünk is.

Szeretném bátorítani minden tanítótársamat, hogy ti is keressetek fel gyermekkórházi osztályokat! Vigyetek örömöt, törődést a szükségben levőknek! A többit bízzuk az Úrra! S mivel kardiológián jártunk: „Minden féltett dolognál jobban őrizd meg szívedet, mert abból indul ki minden élet” (Péld 4:23).

 

Kovács Zsuzsanna
Szüret utcai Gyülekezet
 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista