2024. április 19. Péntek
Napnyugta: 19:40
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Információ a ReményTV szombatiskolai felvételeiről
Információ a ReményTV szombatiskolai felvételeiről PDF Nyomtatás E-mail

informacio_a_remenytv_szombatiskolai_felveteleirolA ReményTV átmeneti technikai gondjai miatt a szombatiskolai beszélgetések nem vagy nem mindig elérhetőek a ReményTV honlapján a Videogalériában. Ez viszont nem jelenti azt, hogy leálltunk volna a műsorok készítésével! Az érdeklődők számára továbbra is van lehetőség a programok megtekintésére!

Árvai Gergely, az unió rendszergazdája kétféle lehetőséget is biztosít azoknak, akik szeretnék továbbra is megnézni a beszélgetéseket:

1) Heti videoüzenet formájában az érdeklődők megkaphatják az adott heti tanulmányokat még a hét közepén, e-mail üzenetben. Erre az adventista.hu/bibliatanulmanyok oldalon lehet feliratkozni, az aktuális napi tanulmány alatt található űrlap segítségével.

2) A Facebookon a Bibliatanulmányok csoportjában is szeretettel várjuk az érdeklődőket! Ebbe a csoportba is be kell jelentkezni. Itt megtalálhatjuk a tanulmány írott formáját, kiegészítve White idézetekkel és bibliaszövegekkel, valamint ide is felkerülnek az adott heti beszélgetések.

Elnézést kérünk a technikai gondok miatt, amelyeket reményeink szerint hamarosan elhárítanak, ugyanakkor köszönjük a folyamatos érdeklődést!

 

Zarkáné Teremy Krisztina
a Magyar Unió

Szombatiskolai Osztályának vezetője

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista