2024. április 29. Hétfő
Napnyugta: 19:54
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Fegyvertelen hős
Fegyvertelen hős PDF Nyomtatás E-mail

Dokumentumfilm DVD-n

 

Magyarországon is kapható, magyar felirattal!
Ezt mindenkinek érdemes megnézni!

„Ma minden hős fegyvert visel, de egyesek csak a hitükben bíznak."

Egy adventista katona hiteles története, aki a legnagyobb hőstetteket hajtotta végre a második világháborúban, mert hite erősebb volt, mint a fegyverek.

Rövid leírás a film tartalmáról:

Okinawa, 1945. Óriási csata volt. 15 000 amerikai katona halt meg a fronton. Egy magányos ápoló, fegyvertelen és védtelen, minden segítség nélkül megmenti 75 katonatársának az életét egy véres csatamezőn, tomboló erőszak közepette, ahol a túlélésre magának sem volt semmi esélye.

Igaz története ez az első osztályú Desmond T. Dossnak, ahogyan azok hívják, akik valamikor gúnyolták őt, de most az életüket köszönhetik neki. Csak azt akarta, hogy katonai egyenruhát kapjon és a hazáját szolgálhassa. Nem akart ölni. A hazájáért végrehajtott hihetetlen hőstetteiért kitüntették a legmagasabb katonai kitüntetéssel, a kongresszusi érdeméremmel.

„Ha visszagondol azokra, akik a legmagasabb katonai kitüntetést kapták, mind azért kapták, mert egy adott pillanatban meghoztak egy hirtelen döntést, de Doss folyamatosan valami rendkívülit tett. Nem csak egyszer, hanem újból, és újból, újból és újból, és ismét újból. Mindig azt tette, ami helyes, és teljesítette kötelességét" - egy szemtanú.

 

 

Rendelés: Reménység Evangelizációs Központ – 2119 Pécel, Ráday u. l2.;

e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ; tel.: 28/547–360; 30/664–3170

Akció! Ha gyülekezeti szinten több mint 10 db megrendelés érkezik,

akkor 1200 Ft/db egy DVD ára, egyébként 1500 Ft/db

 

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista