2024.  március  28.  Csütörtök
Napnyugta: 18:09
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow „Már öt oldalt elolvastam a Bibliából!”
„Már öt oldalt elolvastam a Bibliából!” PDF Nyomtatás E-mail

p2060571_v – kiáltotta örömmel Zsani, az egyik hittanos diákom, mikor megérkezett a Józsai Gyülekezet félévzáró istentiszteletére. Nagyon csodálkoztam, mivel a kislány még csak másodikos, és aznap délután kapta meg élete első Bibliáját. Micsoda lelkesedés!

A Debreceni Lórántffy Zsuzsanna Általános Iskolában a 2013–2014-es tanév óta taníthatunk adventista hittant munkatársaimmal, Szőllősi Árpáddal és Zágonyi Szilviával alsó és egy felső tagozatban. Évente kétszer közös istentiszteletekre hívjuk a gyermekeket és szüleiket a gyülekezetbe, hová a megszokott barátságos légkör miatt szívesen eljönnek a családok. A legutóbbi közös istentiszteletünk 2015. február 6-án volt, melyre nagy igyekezettel készült a kis gyülekezet szinte minden tagja, a vendéglátó testvérnők és a kórus egyaránt. A szolgálatok sora a hatodik osztályosokkal kezdődött, akik kérdés-felelet segítségével elmondták a teremtés történetét, ehhez kapcsolódott Sitkei Hanna szolgálata is és a másodikosok éneke. Ezután a gyerekek előadták a tékozló fiú történetét.

p2060592_v Nagy kiváltság számunkra, hogy iskolai keretek között adventista hittant taníthatunk, és hisszük, hogy a most elvetett mag jó talajba hullik.

 

Szőllősyné Nagy Annamária

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista