2024. április 19. Péntek
Napnyugta: 19:40
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Szeretet, szabadság, kommunikáció…
Szeretet, szabadság, kommunikáció… PDF Nyomtatás E-mail

Új magyar nyelvű adások a LIFEconnect műsorán

lifeconnect_-_szeretet_szabadsag_kommunikacio_img_6922Csütörtök este van. A szolnoki vasútállomáson várakozom a többiekre. Lassacskán megérkezik a LIFEconnect belgrádi felvételén (2015. február 13–15.) résztvevők majdnem összes tagja. Nem ismerjük egymást, de együtt fogjuk eltölteni a következő 3 napot.

Restás László lelkész és Ördög Róbert lelkigondozó, illetve Zsiga Attila életmód-tanácsadó tartja az előadásokat. Jómagam, Sitkei Zoltán és Zsiga Attila történeteket mesélünk, G. Tóth Anita vezeti a műsort és Törőcsik Mészöly Viktória a szervezőnk, moderátorunk.

Éjjel érkeztünk és másnaptól napi 2 adást vettünk fel, illetve 1 élő adást, az LCTV – Connect to Escape című, online, beszélgetős műsorban. Bár fáradtak voltunk, mégis lelkesedéssel és tenni akarással kezdtük el a munkát. Mivel tele volt a tarsolyunk tapasztalatokkal, véleményekkel, és a köztünk lévő összhang is segített, így könnyen és gördülékenyen vettük az akadályokat. Ráadásul jobbnál jobb témákat kaptunk. Számunkra is megdöbbentő volt, milyen barátságosan, felszabadultan és örömmel tudtunk egymással dolgozni, ismeretlenül is. Munka közben, Isten megajándékozott bennünket egymás barátságával is. Bizonyára Isten áldása volt rajtunk. Azelőtt talán egyikünknek sem volt hasonló élménye, és még most is meghatározó része életünknek.

Legfőbb célunk azonban az volt, hogy Isten munkájában részt vegyünk és segítsünk az embereknek. Hisszük, hogy Isten fel tudott bennünket használni tervéhez, és hisszük, hogy az Úr hatással lesz az emberekre rajtunk keresztül is. Ez a vágyunk.

Köszönjük Istenünknek azt a sok erőt, melyet a 3 nap alatt kaptunk, az élményeket, a pozitív visszajelzéseket és a szeretetét, törődését, mellyel gondoskodott rólunk ezekben a napokban.

Köszönjük a lehetőséget dr. Miroslav Pujićnak, hogy részt vehettünk ebben az értékes munkában, és stábjának, akik végig segítettek és bátorítottak minket. Kívánjuk, hogy a LIFEconnect és az LCTV – Connect to Escape tagjainak munkája gyümölcsöző legyen továbbra is.

A korábbi adások megtekinthetők a http://lctv.today/hu címen. 
Továbbra is minden hónap második hétvégéjén 20.00 órakor új részekkel jelentkezünk (március 13–15.; április 3–5., 10–12; május 8–10.). Az aktuális eseményekről, adásokról friss információt mindig találhatnak a LIFEconnect facebook oldalán: https://www.facebook.com/lifeconnect.hu

 

Pintye Tímea

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista