2024. április 29. Hétfő
Napnyugta: 19:54
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Kórustalálkozó Nemesvámoson
Kórustalálkozó Nemesvámoson PDF Nyomtatás E-mail

Kórustalálkozó Nemesvámoson
Ez év harmadik kórustalálkozójára került sor május 26-án Nemesvámoson. A dátum kialakításában segítségünkre volt a körzet lelkésze, Szőllősi Béla testvér, aki segített olyan dátumot találni, ami mindenkinek megfelelt. A Zenei Munkacsoport részéről Pintér József testvér látta el az alkalom megszervezésének helyi teendőit. A délelőtt folyamán öt kórus és több hangszeres előadó szolgálatát hallgathatta meg a gyülekezet, a délutáni alkalmon pedig az Összevont Kórus szolgált.

Az Igét Szilvási József testvér hirdette, aki a szombatünneplés kissé háttérbe szorult szempontjairól beszélt, kiemelve, hogy ennek a napnak valóban Isten által elkülönített szerepe van, és sok áldást nyerhetünk belőle, ha meg tudunk állni, és el tudunk csendesedni Isten házában.

Délután arról beszélt testvérünk - aki rövid látogatásra érkezett haza Közép-Afrikából -, hogy miért neveznek bennünket Hetednapi Adventista Egyháznak, miért éppen ezt a nevet vette fel az egyház, és mit jelent ez nekünk ma.

Köszönjük a résztvevő kórusok - a Nemesvámos-Balatonfüredi Kórus, a Veszprémi Kórus, az Érdi Kórus, a „B" Gyülekezet Ifjúsági Imacsoportjának Kórusa és a Központi Kórus - szolgálatát, és Isten további gazdag áldását kívánjuk minden kórustag és kórusvezető életére!

 

Nagy Imre
a Zenei Munkacsoport vezetője

 

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista