2024. április 26. Péntek
Napnyugta: 19:50
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Egészséges életmód Kecskeméten
Egészséges életmód Kecskeméten PDF Nyomtatás E-mail

egeszseges_eletmod_kecskemeten_dsc00675A Kecskeméti Kulturális Központban január 22. és március 19. között Tóth Gábor élelmiszeripari mérnök testvér tartott három előadást. Volt 300 darab meghívónk és egy 100 férőhelyes termünk. Ismét Istenre hagyatkoztunk, hogy Ő indítja az érdeklődők szívét Lelke által, mert mi kevesen vagyunk ehhez és kevés a szórólapunk is.

A sok bibliai előadás után most az egészséges életmódra és a táplálkozásra fektettük a hangsúlyt, és bíztunk, hogy megtelik majd a terem. Pár nappal a sorozat előtt kaptunk jó pár visszajelzést, ami további bizodalomra adott okot. Majd eljött a várva várt nap, és a kultúrház vezetőjével lecseréltettem a termet egy nagyobbra, ahol 180-an férnek el. Az egyik testvér meg is kérdezte, hogy mire alapozom ezt a hitet, elég lenne a „százas” terem is. Majd az esti előadásra jöttek és csak jöttek a vendégek, végül 150-en érkeztek meg! Hát nem csodálatos!

egeszseges_eletmod_kecskemeten_219_n De ez nem csak egy előadás volt! Este 9 órakor ment el az utolsó vendég, közben egyre csak fogytak az előadó egészségügyi könyvei is, a 60 db teljes kiőrlésű „OKOS” kenyér és a különböző egészséges termékek. A következő két előadáson is megmaradt az érdeklődés, kitehettük a „megtelt” táblát – a kenyerekből már 100 db-ot kértünk Tóth Gábor testvértől, amelyeket az utolsó falatig megvettek a résztvevők. Tóth testvért az előadás után, még másfél óráig kérdésekkel ostromolták a vendégek, ő pedig fáradhatatlanul válaszolt mindenkinek, egyen-egyenként. Mi pedig 5-6-an a terem végében szolgáltuk ki az érdeklődőket a programon kapható könyvekkel, élelmiszerekkel, CD-kel.

Isten csodálatosan megáldotta ezt a rövid sorozatot is: 300 meghívó és 150 vendég! Nem nagyszerű? Az a jézusi csoda jutott eszembe, amikor a Mester az öt kenyeret és a két halat megsokszorosítja. Velünk is hasonló történt Kecskeméten ezeken az alkalmakon.

Hoffer Zoltán

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista