2024. április 16. Kedd
Napnyugta: 19:36
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Hamarosan az Advent Kiadónál!
Hamarosan az Advent Kiadónál! PDF Nyomtatás E-mail

E. G. White: Nevelés – Előtted az élet!

ak_konyvajanlo_-_egw_neveles_elotted_az_elet_boritoHosszú évek óta nem volt kapható ez a könyv, most pedig teljesen új fordításban, megújult köntösben jelenik meg. A benne foglaltak többször is elismerésre, tiszteletre indították azokat, akik kézbe vették, és olyan esetekről is tudunk, amikor még vallási indíttatástól függetlenül is idéztek belőle a legkiválóbb iskolák nevelői.

A szülők és tanítók-tanárok, akik nap mint nap a fejlődő gyermekeket és ifjakat hivatottak jobbra, nemesebbre, egészséges önbecsülésre és hasznosságra nevelni, gazdagon találnak tanácsokat, útmutatót ebben a kötetben. A gyermek és ifjú azonban nemcsak másoktól tanul, hanem saját életét is formálja olvasmány- és más élet-adta élményei, találkozásai során. A Nevelés – Előtted az élet! című könyv olyan stílusban íródott, amit már egészen zsenge korban is olvashat bárki. Bátran kijelenthetjük, hogy kevés olyan kiadvány van, amely ehhez hasonlóan szól az egészséges, tiszta, becsületes és hasznos élet elnyerésének a titkairól, mint ez a könyv.

„…A valódi nevelés adottságaink és képességeink harmonikus kifejlesztését jelenti, teljes és megfelelő felkészülést erre az életre, valamint az eljövendő örök életre…” – olvashatjuk a kötet bevezetésében.

E. G. White: Nevelés – Előtted az élet! című munkáját tanároknak, szülőknek, nevelőknek és diákoknak ajánljuk. A kötet azok közé a ritka művek közé tartozik, amelyek megjelenésüktől fogva – jelen esetben több mint száz esztendeje – mit sem veszítettek értékükből és aktualitásukból. Tartalma, tanácsai talán ma még időszerűbbek és fontosabbak, mint valaha voltak.

Fordította: Hegyes-Horváth Csilla.

Megjelenése május első felében várható.

Ára 1050 Ft lesz.

E. Kökényes Zsuzsa
az Advent Kiadó vezetője

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista