2024. április 26. Csütörtök
Napnyugta: 19:48
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Segítségnyújtás Telkibányán
Segítségnyújtás Telkibányán PDF Nyomtatás E-mail

adra_-_segitsegnyujtas_telkibanyan_dscn5241Szeretném megköszönni a tavaly decemberi ruhaadományt az ADRA vezetőségének. Személyesen voltunk a raktárban Bajtelné Kovács Jolikával december elején, és egy kisbusszal hoztuk haza Telkibányára az adományt.

Itthon, átválogatva a ruhákat, úgy döntöttünk, hogy egy ruhabörzét szervezünk az iskolás gyerekek és szüleik részére. Az általános iskola tornatermét szemeltük ki alkalmas helyszínnek, melyet az igazgatóasszony a tankerülettel egyeztetve örömmel bocsátott rendelkezésünkre.

adra_-_segitsegnyujtas_telkibanyan_dscn52522014. december 18-án délután pakoltuk ki a ruhákat a tornateremben, és az érdeklődő rászorulóknak 2-2 db ADRA-feliratos szatyrot adtunk, melyeket megtölthettek a kiválasztott ruhaneműkkel. A megjelent gyerekek és szüleik nagyon örültek a lehetőségnek, és köszönetüket fejezték ki. Aznap délután az egész faluban ADRÁ-s tömött szatyrokkal ballagó gyerekeket lehetett látni.

Mind a gyülekezetünk felé, mind az ADRA felé hálásak voltak az emberek, de mi arra igyekeztünk felhívni a figyelmet, hogy mindent elsősorban Istennek köszönhetünk. A mellékelt fotókon látható, milyen jól sikerült az alkalom. A tanári kar egy külön fényképes köszönő levelet készített belaminálva, melyet postán küldök el számotokra.

Bízunk benne, hogy a jövőben is hasonlóan dolgozhatunk veletek együtt, az Úr dicsőségére és sokak megmentésére!

Testvéri üdvözlettel:
Molnár Miklós
a telkibányai gyülekezet lelkésze 

(A levelet változtatás nélkül tettük közzé.) Z.T.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista