2024. április 19. Péntek
Napnyugta: 19:40
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Együtt-egymásért
Együtt-egymásért PDF Nyomtatás E-mail

Életmód Expo a Sopron Plaza-ban.

eletmod_expo_sopronban_dsc_3342aEgy ragyogó napot töltöttünk a soproni emberekkel és győri, nagykanizsai, pécsi, szombathelyi testvéreinkkel. 2015. április 25-én reggel 10 órától a Sopron Plaza emeleti szintjén Egészség Expót tartottunk a Hetednapi Adventista Egyház és a Keresztény Advent Közösség tagjainak összefogásával.

A rendezvény keretein belül 8 helyszínen végeztünk különböző egészségügyi állapotfelmérő vizsgálatokat, tanácsokat adva ezzel egy egészségtudatosabb élet reményében. Nagy népszerűségnek örvendett a gyermek expo asztalunk is, ahová a szülők el tudták helyezni gyermekeiket, amíg ők bevásároltak. A rendezvényen jelen volt velünk dr. Márkuly Éva, aki szakszerű javaslatokat tett az érdeklődőknek a helyes táplálkozással és életvitellel kapcsolatban, valamint tévhiteket oszlatott el. A résztvevőket minden asztalnál kis ajándékkal örvendeztettük meg, mint pl. masszírozás, narancs, soproni forrásvíz, könyv stb.

eletmod_expo_sopronban_dsc_3329Gyermekeink is nagy segítségünkre voltak a munkánkban, mivel fontos, promóciós feladatokat láttak el. Ők a bejáratnál, táblával a nyakukban köszöntötték az embereket, és invitálták őket a rendezvényünkre. Ez a feladat hatalmas örömet jelentett a gyerekeknek, amit mi lufival és pizzával háláltunk meg.

Az esemény akkora sikert aratott a látogatók körében, hogy a Sopron Plaza vezetője jövőre is szívesen látna minket.

Eme rendezvény mindenkinek rengeteg új és jó tapasztalatot nyújtott. A vendégeknek azért, mert megismerkedhettek az egészségmegőrzés és prevenció egyszerű módjaival, nekünk szervezőknek pedig azért, mert mint tudjuk, emberekért munkálkodni a legcsodálatosabb dolog a világon.

K. T.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista