2024. április 25. Szerda
Napnyugta: 19:47
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Szombatkonferencia és Kórustalálkozó Debrecenben
Szombatkonferencia és Kórustalálkozó Debrecenben PDF Nyomtatás E-mail

wp_20150530_17_21_05_proMájus 30-án verőfényes tavaszi reggelre ébredtünk. Mindannyian szívünkben várakozással és nagy örömmel tekintettünk az előttünk álló napra. A Tiszavidéki Egyházterület különböző gyülekezeteiből özönlöttek testvéreink Debrecenbe, a Lovarda Egyetemi Kulturális és Konferenciaközpontba azért, hogy szem- és fültanúi lehessenek az immár évenként megrendezendő Szombatkonferencia és Kórustalálkozó nagyszerű programjának.

A délelőtti program keretében a sok-sok kórus szolgálata mellett hallhattuk Cserbik János, a Keresztény Advent Közösség elnöke, valamint Hegyes-Horváth Géza, a Tiszavidéki Egyházterület elnöke igehirdetését Jézus Krisztus dicsőséges második eljövetelének ígéretéről, valamint az erre való felkészülésről.

wp_20150530_11_57_54_proDélután dupla programban lehetett részük a résztvevőknek. A délutáni istentisztelet keretében Banga-Jánossy Emil, a romániai Remény TV (Speranta) szerkesztő-műsorvezetője folytatta a délelőtti igehirdetések témáját.

Délután 4 órakor vette kezdetét a Jótékonysági Hangverseny, amelynek keretében a Debreceni Gyülekezet gyűjtést szervezett a helyi gyermekklinika részére. A fellépő kórusok, zenekarok szolgálata nyomán 295 000 Ft gyűlt össze.

Hálásak vagyunk Istennek, hogy áldásossá tette mindnyájunk számára ezt a napot. Hálásak vagyunk a kórusoknak és vezetőiknek a szép és felemelő szolgálatokért, egyházunk vezetőinek hogy tolmácsolták Istenünk Igéjét, valamint a Debreceni Gyülekezet áldozatos szolgálatáért.

Várhelyi Zoltán

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista