2024.  március  28.  Csütörtök
Napnyugta: 18:09
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Isten népe gyarapodott
Isten népe gyarapodott PDF Nyomtatás E-mail

Keresztség Lovasberényben

keresztseg_lovasberenyben_3Örömteli és lélekemelő volt a Lovasberényi  Gyülekezetben tartott keresztség 2015. június 13-án, délután. Tóth Kálmánné Erzsikét nagy szeretettel vette körül a testvéri közösség. Gyönyörű élénk színek jellemezték az ünnepség helyszínét: a kápolna bordó szőnyegei, kék csempés keresztelő-medencéje és a fehér virágdíszek kápráztatták el a jelenlévőket. A bevezető szolgálatok  a mennyet hozták le a földre. A kórusművek, a gyermekek zenei szolgálatai és a versek jól előkészítették lelkünket ennek az ünnepélyes eseménynek a befogadására. A Láng Ervin által tartott igehirdetés 2Kor 5:17 bátorító üzenetéről szólt: „Aki Krisztusban van új teremtés az..."

keresztseg_lovasberenyben_1Meglepetésemre ugyanazt a  keresztségi bibliaverset kapta testvérünk is, mint én, 16 évvel ezelőtt! „Légy hű mindhalálig és neked adom az élet koronáját”(Jel 2:10).  A keresztelés szolgálatát Kalocsai Tamás lelkipásztor végezte. A szertartás után testvérünknek átadták jókívánságaikat a családtagok, barátok és a gyülekezet tagjai. A tovább maradók részére a helyi gyülekezet egy minden igényt kielégítő svédasztalos állófogadást adott.

Erzsike a Soproni Gyülekezet tagja lesz. Isten áldása nyugodjon meg testvérünkön és a szertartásnak helyet adó Lovasberényi Gyülekezeten!

Láng Ervin

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista