2024.  március  29.  Péntek
Napnyugta: 18:10
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Missziós angol tábor Hévízen
Missziós angol tábor Hévízen PDF Nyomtatás E-mail

misszios_angol_tabor_hevizen_103450Már több éve, hogy az első missziós céllal szervezett angol tábort lebonyolítottuk a hévízi gyülekezet falai között, de a lelkesedésünk azóta is töretlen, és a nálunk időző gyermekek és szüleik visszajelzései is ezt erősítik bennünk.

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen gyülekezetünkben két angol tanár is szolgálja a közösséget, és összehangolt munkájuk eredményeként Hévíz és környéke gyermekei számára élvezhetővé vált az idegen nyelv tanulása. Ebben az évben a fiatalabb korosztály Kollárné Vargyas Pálma segítségével Jónás történetét dolgozta fel, míg a nagyobbak Pétervári Tündével Noé bárkájára szálltak fel. A heti élményeket gazdagítottuk  ügyességi feladatokkal, kézművességgel, és a hőségre való tekintettel vizes játékokkal is. Pénteken délelőtt a szerzett tudást a szülőknek is megmutattuk.

Diákjaink a „jövőre is találkozunk” kiáltásokkal búcsúztak el tőlünk a tábor utolsó napján, és igen, mi is úgy érezzük, hogy jövőre is szeretnénk megszervezni újra, hiszen nem csupán a gyermekek, de mi is igazán élveztük a közös együttlétet, velük, szüleikkel, és a munkákat oly nagy szeretettel és kegyelemmel támogató Istenünkkel. Mert nyilvánvaló, hogy Ő végig velünk volt.

Pétervári Tünde

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista