2024.  március  28.  Csütörtök
Napnyugta: 18:09
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Gyere el Imrehegyre!
Gyere el Imrehegyre! PDF Nyomtatás E-mail

gyere_el_imrehegyre_img_4439Így fogalmaztak a gyerekek tábori összefoglaló plakátjukon. Az Életház központ makettje is elkészült gyurma, tészta, csomagolópapír, valamint a szorgos kezek jóvoltából.

Sok-sok táborlakónk idén is az ország különböző pontjáról érkezett: Budapest, Baja, Albertirsa, Kiskunhalas, Dunaújváros, Kiskunmajsa, Soltvadkert, Stockholm, Kiskőrös.

Fiatalok, nagyszülők, gyermekek, családok. Kőházban és sátorban.

gyere_el_imrehegyreVolt részünk sok-sok sportban és játékban: méta, foci, kézműveskedés, esti séta, éjszakai túra, kerékpártúra a Vadkerti-tóra, csapatjátékok dinnye- és lángosevéssel, kincskeresés bibliaversek alapján, valamint ADRA katasztrófahelyzeteket imitáló játékos vetélkedő.

Reggelente trombitaszóra ébredtünk, s a mindent átmozgató torna után kezdtük el ténylegesen napjainkat. Finomakat ettünk, a vegetáriánus konyha ízletes fogásai minden étkezésnél elegendő energiával töltöttek fel bennünket.

Előadásaink minden reggel és este énekszóval, majd gyermektörténettel kezdődtek. Sebastian Matula közvetítette számunkra Isten szeretetének utolsó üzenetét. Ezeken az áhítatokon a Biblia vezérfonalát követve tanulmányoztuk az ószövetségi Isten szeretetének megnyilvánulásait, valamint azt, hogyan teljesedtek be azok a próféciák, melyek Jézus földre jöttére mutattak előre, és milyen 20–21. századi eseményekre utal a Biblia, melyek megelőzik Jézus második eljövetelét.

gyere_el_imrehegyre_img_4409 Áldásokban igen gazdag volt ez az idei tábor is. Köszönet érte Mennyei Atyánknak és minden kedves Táborozónknak és Segítőnknek.

A záróelőadáson mindenki úgy érezte, ennyi nem volt még elég, legyen jövőre két hét Imrehegy. Sőt legyen mindig Imrehegy!

Ami már biztos, 2016 júliusának utolsó hetében Téged is várunk szeretettel Biblia- és életmódtáborunkba az imrehegyi oázisba!

A Hetednapi Adventista Egyház kiskőrösi gyülekezete

 
< Előző   Következő >

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista