2024. április 18. Csütörtök
Napnyugta: 19:38
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Az egyik szemünk sírt, a másik nevetett!
Az egyik szemünk sírt, a másik nevetett! PDF Nyomtatás E-mail

az_egyik_szemunk_sirt_oklevel„Hányadik volt?” – kérdezgettük egymástól. „17. vagy a 18.?” Végül a viszonyítási pontot egyikünk gyermekének életkora adta. Ha az első táboron, 1 évesen már ott volt, mint „utánfutó” és most 19 éves, akkor ez volt a 18. tábor.

Hogy jön ide a mesebeli király jellegzetes mondata? 70 körüli létszámmal, új arcokkal, programokkal, kutyaidomárral, mindenki megelégedésére lezajlott az idei Nemesvámosi Szünidei Bibliatábor. Említésre méltó, hogy a segítői létszám évről évre emelkedik. Azok, akik már kinőttek a táborból, de az egy hetet itt töltötték, mint a programok szervezői és bonyolítói. Minden okunk megvolt az örömre.

Szomorúságra csak az adott okot, hogy egyik oszlopos tagunk kivált és elhagyott minket feleségével együtt. Tóth Szilárd lelkészünk és Heni, aktuális áthelyezés miatt már a győri körzetet erősítik. Sok szép emlék kötött össze minket. Nehéz szívvel engedtük el őket. Szeretetünk kifejezéseként, tiszteletbeli táborvezetővé választottuk. Az oklevelet a „bizottság” tagjai, több mint 70-en, aláírásukkal ellenjegyezték. Szilárd és Heni helyét Kalocsai Tamás és felesége Magdi töltik be.

Nagykorúak lettünk.

Köszönet ezért Istennek és mindazoknak, akik évről évre vállalták az egyheti édes fáradtságot.

Pásztor Csaba

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista