2024.  március  29.  Péntek
Napnyugta: 18:10
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Migránsok megsegítése
Migránsok megsegítése PDF Nyomtatás E-mail

migransok_megsegitese„ Amennyiben megcselekedtétek eggyel az én legkisebb atyámfiai közül, én velem cselekedtétek meg. "
(Máté 25:40)

A migránsok megsegítésére és folyamatos támogatására az ADRA Alapítvány hivatalosan is lehetőséget kapott Budapest fővárosának vezetésétől. Számítanak ránk attól kezdve, hogy megnyitják a Tranzitzónát a Keleti Pályaudvarnál, a Verseny utcában. Ezért kérünk és hívunk mindenkit erre a nagyon fontos és felelősségteljes szolgálatra. Segítünk abban, hogy ehhez minden szükséges információt megkaphassatok. Sitkei Zoltán vezetésével Debrecenben is kérjük segítségeteket, és bátorítunk benneteket a szervezett önkéntes munkára. Hálásan köszönjük azok áldozatkész segítségét, akik már kivették vagy folyamatosan kiveszik részüket a segítségnyújtásban! Aki nem tud részt venni tevőlegesen, ő imáival és imacsoportok megszervezésével támogasson bennünket! Szolgálata éppoly fontos, mint azoké, akik a helyszínen vannak!

Várjuk jelentkezéseteket az alábbi feltételek szerint:

  • Elsősorban angolul, és más idegen nyelven főleg arabul és franciául jól beszélő, nagy lelki és fizikai teherbírással rendelkező önkénteseket szeretnénk toborozni, képezni és szolgálatra hívni Budapesten és Debrecenben is, folyamatosan! Lehet bátran abban gondolkodni mindkét helyszínen, hogy hosszútávon segítséget tudjunk nyújtani. Tudnotok kell, hogy mindenki számára kötelező az alapvető higiénés előírások betartása! Az előzetes egyeztetések szerint kizárólag hideg élelmiszer kiosztását vállaljuk fel. Az önkéntesek feladataihoz tartozik majd ezek előkészítése is. Aki nem beszél idegen nyelvet, és szeretne szolgálni a bajba jutottaknak, őrá is számítunk!
  • Jelentkezéseteket az alábbi elérhetőségeken várjuk: Sitkei Zoltán és csapata Debrecenben, Budapesten pedig a központi irodában emailen: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , és a 06 30 269 5689-es telefonszámon.

 

Felajánlásokat várunk testvérektől, cégektől és magánszemélyektől egyaránt az alábbi használati cikkekből folyamatosan:

 

  • Takarók, hálózsákok nagy mennyiségben kellenek, várjuk a felajánlásokat folyamatosan.
  • Ivóvízre is nagy szükség van, zömében 0,5 literes vagy max. 1 literes szénsavmentes ásványvízre.
  • Gyümölcsöket is gyűjtünk, célszerűbbek az alma és a citrusfélék.
  • Tisztálkodó szerekre, szappanokra, kis és nagy törölközőkre is nagy szükség van.
  • Fertőtlenítéshez szükséges cuccokra, szájmaszkokra, gumikesztyűkre, fertőtlenítő oldatokra - zselékre, továbbá védőruházatra.
  • Az ADRA budapesti raktára fogadja a felajánlásokat. Ezzel kapcsolatban hívjátok Kiss Józsefné raktárvezetőt az alábbi telefonszámon: 06 30 677 16 77.
  • A debreceni migránsok megsegítését végző önkéntesek vezetője: Sitkei Zoltán ADRA kuratóriumi tag. Ők is ilyen jellegű felajánlásokat várnak és fogadnak az alábbi telefonszámon: 06 30 664 31 32.
  • A pénzadományok gyűjtését is megkezdtük, és megnyitottuk az ADRA Katasztrófa Alapját. Várjuk céladományaitokat, melyeket élelmiszerre, a felmerülő költségekre és a természetbeni felajánlásokon túl szükséges használati cikkek beszerzésére fogunk fordítani! A megjegyzéshez írjátok oda: „migránsok megsegítése". Cégek és vállalkozások részére az érvényben lévő jogszabályok értelmében adóigazolást tudunk kiadni.

      Számlaszámunk: OTP Bank Rt, ADRA Alapítvány Katasztrófa Alap: 11707024-20476487

Külföldről érkező átutalás esetén az alábbi adatok szükségesek még:  IBAN: HU64 1170 7024 2047 6487 0000 0000; BIC(SWIFT)KÓD:  OTPVHUHB

Testvéretek az Úrban,

 

    Ócsai Tamás                                                                                    Zohán Tünde
      unióelnök                                                                             ADRA ügyvezető igazgató

 
< Előző   Következő >

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista