2024. április 19. Csütörtök
Napnyugta: 19:38
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Medgyes találkozó
Medgyes találkozó PDF Nyomtatás E-mail

dsc_0680„Emlékezzetek meg a messze régi dolgokról, hogy én vagyok Isten és nincsen több; Isten vagyok, és nincs hozzám hasonlatos.” (Ézsaiás 46:9)

A Hetednapi Adventista Egyház Medgyesegyházi Gyülekezete, a régi Dinnyekirándulások emlékét idézve, találkozót szervezett 2015. szeptember 19-ére a Művelődési Házba, ahová  meghívtuk az innen elszármazott gyülekezeti tagjainkat, barátainkat, ismerőseinket.

A délelőtt folyamán közel 150 fő volt jelen az istentiszteleten, ahol versek, Istent dicsérő énekek hangzottak el, a jelenlegi gyülekezeti tagoktól. Délben a közös ebéd mellett alkalom adódott a rég nem látott ismerősökkel való beszélgetésre is. A délutáni alkalmon 120 fővel voltunk jelen, ahol a 20-30 éve elszármazott, akkori énekegyüttes tagjai újra összeálltak, hogy együtt dicsérjék Istent énekükkel.

dsc_0601Könnyes szemmel emlékeztünk a régi dolgokra, boldogan énekeltük az együttessel a rég nem énekelt énekeket. Megtekintésre került sok régi fénykép és videofelvétel a gyülekezet közel 90 éves múltjáról.

A nap folyamán az istentiszteleteket a Medgyesegyházáról elszármazott, illetve ide kötődő, lelkészi szolgálatban állók tartották: Balog Tibor, Hegyes-Horváth Géza, Várhelyi Zoltán. Érkeztek vendégeink Budapesttől-Cégénydányádig, Mikófalvától-Zsombóig és a környező településekről.

Nagy öröm volt számunkra, hogy együtt tölthettük ezt a napot! Hálásak vagyunk, legfőképpen Istennek, hogy létrejöhetett ez a találkozó! Köszönjük mindenkinek, aki segítséget nyújtott a nap sikeres lebonyolításában!

Balogné Süli Beáta

 
< Előző   Következő >

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista