2024. július 22. Hétfő
Napnyugta: 20:30
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow „Ép testben ép lélek”
„Ép testben ép lélek” PDF Nyomtatás E-mail

zaro_csoportkepSport és életmódtábor az Őrségben

1997 óta megszakítás nélkül a 19 alkalommal szerveztük meg az Őrségi tábort Szentgyörgyvölgyben. Július 26–augusztus 2. között összesen 48-an vehettünk részt az idei évben. A fő program idén is a lelki rész volt, de mellette a sport és a kirándulás sem maradt el.

A délelőtti és az esti foglalkozásokat immár tizenegyedik éve dr. Szigeti Jenő lelkipásztor vezette. A fő gondolatunk: „Ép testben ép lélek”. A mértékletességtől a lelki egészségünkön keresztül a megbocsájtásig tanulmányozhattuk a jelenlévőkkel délelőttönként az egymáshoz kapcsolódó témaköröket. Szerdán külön egészségnapot tartottunk, amikor Tóth Gábor élelmiszermérnök testvérünk volt a tábor vendége, és reggel 9-től este hatig interaktív programokkal ostromolhattuk, az egészséges táplálkozással kapcsolatban. Pénteken és szombaton dr. Tokics Imre lelkipásztor tartott előadásokat a depresszió kezelésének titkáról és a hívő ember reménységének realitásáról.

enekVolt reggeli torna Marosán Réka és dr. Benedek Magdolna vezetésével, ahol a tábor résztvevőinek fele mindig ott volt a kora reggeli időpontban, ezenkívül pingpongozhattunk, focizhattunk, voltak kosármérkőzések, játszhattunk, strandröpizhettünk, valamint kerékpártúrák és kézművesség is színesítette a heti közösségépítő programokat.

A szombat különlegességet tartogatott valamennyiünk számára. Meglátogattak a zalaegerszegi testvérek vendégeikkel együtt, 26-an. Sok szolgálat hangzott el, amelyek közelebb vittek minket – köztünk 20 vendégünket és barátkozóinkat – ahhoz az országhoz, amit az Úr készít az Őt követők számára.

eloadasHálásak vagyunk az Úrnak azért a sok ajándékért, tapasztalatért, amit ezen a héten tőle kaptunk. Reméljük, jövőre 2016. július 24–31. között ismét hasonló pillanatokat élhetünk át a jubileumi, huszadik alkalommal is az újabb résztvevőkkel együtt.

Hoffer Zoltán

 
< Előző   Következő >

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista