2024.  március  29.  Péntek
Napnyugta: 18:10
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Közösségépítő találkozások Dunaújvárosban
Közösségépítő találkozások Dunaújvárosban PDF Nyomtatás E-mail

Szeptember 10–14-ig öt napot töltöttünk Erdélyben a Dunaújvárosi Bibliai Szabadegyetem szervezésében, 36 fő részvételével. Meglátogattuk a Mezőfelei, Nagysármási, Karácsonyfalvi gyülekezetet, voltunk a Ménesi Életmódközpontban, de elmentünk Segesvárra, Farkaslakára, Korondra, a parajdi sóbányába, a Gyilkos-tóhoz, Békás-szorosba és a békási víztározóhoz is. A csoport minden tagja nagyon jól érezte magát a kiránduláson, a gyülekezetekben, élvezték és csodálták a testvérek kedvességét, vendégszeretetét.

Miután hazajöttünk, ismét találkoztunk. A Dunaújvárosi Gyülekezetben egy bográcsozással egybekötött közösségi alkalmon, ahol ismét szinte mindenki jelen volt, aki az erdélyi kiránduláson. Nagyon jól éreztük magunkat együtt, sokat beszélgettünk, felelevenítettük élményeinket, énekeltünk, igei elmélkedést hallgattunk, imádkoztunk.

Az elmúlt héten, október 15-én ugyanezzel a csapattal elmentünk Érdligetre, ahol az ottani életmódközpontot tekintettük meg. Itt kezeléseket és egy finom ebédet kaptunk ajándékba a szívélyes fogadtatás és a „képzés” mellé.

Ősszel folytatódik a Bibliai Szabadegyetem a Dunaújvárosi Könyvtárban, ahol minden alkalommal szép számmal összejönnek barátaink az érdekfeszítő előadásokat meghallgatni. Ezen az alkalmon kívül még hétfőn és pénteken van családi bibliakör, amit szintén többen látogatnak. Hiszem, hogy Isten Szentlelke dolgozik ebben a városban, és szeretetével vonzani fogja majd a dunaújvárosi embereket.

Gyürüs Istvánné

 
< Előző   Következő >

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista