2024.  március  28.  Csütörtök
Napnyugta: 18:09
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Növekedési modellek a Bibliában
Növekedési modellek a Bibliában PDF Nyomtatás E-mail

„Kiálts hozzám és megfelelek, és nagy dolgokat mondok néked, és megfoghatatlanokat, amelyeket nem tudsz.” (Jeremiás 33:3)

Október 24-én az Egri Gyülekezet közösségének meghívására hozzánk látogatott dr. Szilvási András lelkész testvér, aki egy igen fontos és hasznos témában hirdetett Igét és tartott képzést számunkra, ót és újat előhozva Isten üzenetéből.Sok-sok éves bibliai kutatásainak eredményeképpen olyan, a keresztényi életünk előrehaladásához nélkülözhetetlen tanításokat gyűjtött össze, amelyek világossá teszik előttünk Istenünk akaratát egyéni és közösségi növekedésünket tekintve.

A délelőtti igeszolgálatban feltárult előttünk a Jézus közelségben való növekedés 6 lépcsőfoka Ézsaiás próféta jövendölésére alapozva: „Fiaid mind az Úr tanítványai lesznek.”

A délutáni igetanulmányunkban Szilvási testvér három növekedési képet állított középpontba a Szentírás alapján, majd beszélt az elhívásunkban való növekedésről – a hittől az agapéig. Buzdítást kaptunk még arra is, hogy járjuk végig a bizalomiskolát, hogy növekedjünk az Isten vezetése iránti bizalomban.

Szeretettel ajánljuk minden gyülekezeti közösség figyelmébe a lehetőséget, hogy Szilvási testvér vezetésével tanulmányozzák ezt a különleges fontosságú bibliai tanítást, mely által erősödhet bennünk a vágy eljutni a Krisztusban való érett férfiúságra.

B.K.T., Eger

 
< Előző   Következő >

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista