2024.  március  29.  Péntek
Napnyugta: 18:10
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Keresztségek Zuglóban
Keresztségek Zuglóban PDF Nyomtatás E-mail

keresztsegek_zugloban_2Idén június 6-án és október 3-án a Budapest-Zuglói Gyülekezet nagy örömünnepre gyűlt össze a Budapest-Terézvárosi Gyülekezet kápolnájában, ahol összesen kilencen döntöttek úgy, hogy szeretnék életüket Istennek átadni és megkeresztelkedni. Dr. Ősz-Farkas Ernő, a Zuglói Gyülekezet lelkésze nagy örömmel tett eleget ennek a kérésnek, annál is inkább, mivel a fehér ruhába öltözöttek között ott volt a fia Ábel és a lánya, Kincső is. Megható pillanatoknak lehettünk tanúi, amint egymás után léptek a vízbe az idősebbek és a fialok egyaránt, hogy elkötelezzék magukat Isten mellett.

keresztsegek_zugloban_1Júniusban Takácsné Erzsike, Simon Róbert, Czékmán Renáta, Farkas Csaba és Farkas Zoltán, majd októberben Kozma Márta, Madaras Botond (Péceli Gyülekezet), Ősz-Farkas Kincső és Ősz-Farkas Ábel keresztelkedett meg.

Velük együtt ünnepelt a gyülekezet, a rokonok, barátok, ismerősök és az egész menny. Azt hiszem, azon a napon mindannyiunk szívébe belevésődött az ő istenélményük, amely letörölhetetlenül sugárzott az arcukról. Kívánjuk, hogy a Jó Isten áldása kísérje egész életüket és vezesse őket azon az úton, amelyet számukra kijelölt. S így, immár velük együtt várhatjuk az Úr eljövetelét, hogy részt vehessünk a világegyetem legnagyobb örömünnepén.

(M&G)

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista