2024.  március  19.  Kedd
Napnyugta: 17:56
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap
Mozimisszió a te gyülekezetedben! PDF Nyomtatás E-mail

uj_esely_a5_nagyobb_1_lookkal A mozimisszió egy olyan újfajta, helyi missziós program, amelyre még nem volt példa Magyarországon, és amely egyedülálló lehetőség egy olyan célcsoport elérésére, akiknek nem kelti fel a figyelmét egy evangelizációs alkalom vagy az egyéb megszervezésre kerülő missziós programok, azonban szívesen néznek filmet, és mozizni már könnyebben eljönnek.

Debrecenben, a Fazekas Mihály utcában található gyülekezet volt az első, aki helyet adott ennek a programnak, és a vetítést minden várakozáson felüli érdeklődés övezte, továbbá rég nem látott siker kísérte, hiszen a gyülekezet épülete kicsinek bizonyult az érdeklődő tömeg befogadására, így a filmet egymás után kétszer is le kellett vetíteni. 

Az Új esély című keresztény nagyjátékfilm megtekintése egy kivételes missziós programlehetőséget jelent a helyi gyülekezetek számára, hiszen a gyülekezeti tagok meghívhatják barátaikat, ismerőseiket, szomszédjaikat, és ez által be tudják mutatni Istent a nem hívő, gyülekezetbe nem járó ismerőseiknek, illetve a saját hitüket is elmélyíthetik. A film hitet, reményt, erőt és bátorítást nyújt mindazoknak, akik nehézségekkel, anyagi gondokkal, emberileg megoldhatatlan helyzetekkel néznek szembe, és rávilágít arra, hogy Isten ma is jelen van az életünkben ha meghívjuk Öt, és nincs olyan probléma amit vele ne lehetne leküzdeni.

A vetítések szervezésének lehetőségei, feltételei: Mivel a film befektetői tőkéből készült és a vetítések költségekkel járnak, így sajnos nem lehetnek ingyenesek. Azonban egyházi program keretében, rendkívül kedvező áron elérhető a film. A vetítések szervezése történhet a gyülekezetben, a helyi művelődési házban, illetve moziban. A moziban, illetve művelődési házban/központban történő vetítés esetén a filmforgalmazó szívesen tárgyal a mozival, művelődési központtal a vetítésről és annak megszervezéséről.

További információkkal kapcsolatban a következő elérhetőségen lehet érdeklődni: Bákonyi Nóra +36-30/864-1967, e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

A vetítések promótálására a film forgalmazója B1 méretű (70x100 cm-es) plakátokat tud biztosítani. Illetve, ha kisebb méretre van szükség, úgy a szerkeszthető biankós plakát és szórólap sablon a gyülekezetek rendelkezésére áll.

B. N.

 
< Előző   Következő >

További friss tartalmak
Legolvasottabb tartalmak
Facebook oldalunk
 
 
 
Reggeli dicséret
1%-os felhívás
1%-os felhívás
Rövidhírek
Megújul a Bibliatanulmányok internetes oldala: bibliatanulmanyok.hu

A weboldal formátuma letisztult és könnyen áttekinthető, egy helyen megtalálunk rajta minden szolgáltatást: az írott tanulmányt, a Tanítói mellékletet, a White idézeteket, a hanganyagot és a hetenkénti videobeszélgetéseket. A felhasználóbarát oldal nemcsak számítógépen, hanem táblagépen és okostelefonon is elérhető. bibliatanulmanyok.hu

 
Higgyetek az Ő prófétáinak

A Generál Konferencia kezdeményezése, hogy világviszonylatban naponta közösen elolvassunk egy fejezetet a Bibliából és hetente két-három fejezetet Ellen White egy könyvéből.

Itt fogjuk megjelentetni az ehhez kapcsolódó olvasmányokat.
De a Facebook-on is lehet csatlakozni a programhoz.

A Nagy Reménység
remenysegetmindenotthonba
A kis füzet megnézhető illetve letölthető innen.
„MentŐ” Mentáliroda
mento_mentaliroda_1
Új letöltések
Fájlikon Tesz-vesz gyülekezet pályázati űrlap (1665)
(Gyermekszolgálatok Osztálya)

Fájlikon Pályázati űrlap a hitoktatói támogatáshoz (1662)
(Gyermekszolgálatok Osztálya)

Fájlikon 2016.03.26. (2980)
(AdventInfo)

Bibliatanulmány beszélgetések
szi_tv_bezselgetes_plakat
Lifeconnect
8in1 Singers honlapja
8in1_anima_gif
kettenegyutt.hu
Nicelife.hu
Dr. Tokics Imre honlapja
tokicsimre
RSS Hírforrás
Hányan olvasnak?
Joomla Toplista