2024.  március  28.  Csütörtök
Napnyugta: 18:09
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Könyvajánló
Könyvajánló PDF Nyomtatás E-mail

borito-vg-nySzeretettel ajánljuk kedves testvéreinknek Szabó Attila Jézus a gyermekekért – gyermekek Jézusért című új könyvét. A szerző tanár és szülő.

A gyermekek és tinédzser korúak megszólítása néha nem könnyű, hogy a sok egyéb, őket érő benyomás mellett a Bibliára és annak központi üzenetében megszólaló Jézus Krisztusra figyeljenek.

A Jézus a gyermekekért – gyermekek Jézusért című kötet nagyszerű segítség a nevelőknek, gyermekek tanítóinak és a szülőknek: hogyan szólítsunk meg egy ifjú kis és nagyobb emberpalántát. Ugyanakkor a tapasztalat azt mutatja – a szerző ugyanis hetente több mint ötszáz e-mail címre küldi „üzeneteit” –, hogy a gyermekek körében is népszerűek a Jézussal-járásra hívó levelek, és nagyon sokan szívesen lépnek közvetlen párbeszédre a szerzővel.

A kötetet 86 színes, szép, érdekes és magas színvonalú illusztráció gazdagítja. Többek között a Bibliamúzeum Az én Bibliám című gyermekrajz pályázatának díjnyertes munkáival is megismerkedhetünk. Országszerte ismertek Karancsi Ilona pesterzsébeti presbiter és Zsignár Istvánné tanárnő testvéreink által kiírt bibliai gyermekrajzpályázatok, amelyre gyerekek sokasága – közöttük ma már néhány nemzetközi hírnevet szerzett kis művész – küldött be pályaműveket. Ezekből is bőven találhatunk Szabó Attila új kötetében.

Karácsonyi ajándékként és missziós célra is ajánljuk ezt a kiadványt.

Ára: 1900 Ft (10 vagy ennél több példány vásárlása esetén a kiadó 16% engedményt ad, így ára 1600 Ft.)

Megrendelhető, megvásárolható: Advent Kiadó, 1171 Budapest, Borsfa u 55. Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

AK

 
< Előző   Következő >

 
 
 
Hírek
Galéria
Joomla Toplista