2024.  március  29.  Péntek
Napnyugta: 18:10
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Tanulmányúton volt az Érdliget Életmódközpont!
Tanulmányúton volt az Érdliget Életmódközpont! PDF Nyomtatás E-mail

erdliget_-_tanulmanyuton_voltunk_erdelyben_dsc_0113A magyarországi Hetednapi Adventista Egyház hosszú évek óta küzd azért, hogy egy jól működő, bibliai elveken álló szanatórium működjön hazánkban úgy, mint más országokban is. Olyan központ, ahol az új életmódra való átállást segítik ételtársítási- és készítési ismeretekkel, gyógyító terápiákkal, lelki megújulással.

Amint köztudott, az Érdliget Életmódközpont anyagi nehézségek miatt kis híján bezárásra kényszerült, azonban az utolsó pillanatban Isten egy csodálatos lehetőséget adott. Az Erdélyben található, európai hírű Herghelia Lifestyle Center, mely adventista alapítású és az OCI által támogatott életmódközpont, meghívást intézett felénk, hogy stábunkat szakmai tapasztalatokkal gazdagíthassa a professzionálisabb és szervezettebb munkavégzés érdekében. Ez még ráadásul nem minden! Tettek egy hihetetlen felajánlást is, felkarolva az Érdliget Életmódközpontot, miszerint három területen segítséget nyújtanak a továbbiakban. Ez a három terület a vezetés, a szakmai fejlődés és az anyagiak.

A 2016. január 9-től 19-ig tartó tanulmányutunkon mindez megvalósult! Az ott töltött 11 nap alatt megismerhettünk és begyakorolhattunk sok új kezelési módot, amelyek az eddigi tudásunk és szolgálatunk színvonalát nagy mértékben emelni fogják. Istennek hála, a felajánlott anyagi segítségnek köszönhetően egy évre újra biztosított az immár megújult Érdliget Életmódközpont működése, melyhez egy munkánkat nagyra becsülő, kedves magyar család is hozzájárult az ASI magyarországi képviseletén keresztül.

Ahhoz, hogy egyszer mi is évtizedes múlttal büszkélkedhessünk, a Te segítségedre is szükségünk van. Kérünk, tedd közkincsé a lehetőséget az ismerőseid körében, a betegek, vagy egyszerűen csak az egészséges életmódra vágyók előtt! Örömmel adjuk hírül tehát, hogy a megújult Érdliget Életmódközpont 2016. március 1-től indítja az első, új alapokra helyezett, 10 napos turnusát! Nagy szeretettel várjuk minden kedves testvérünket barátaikkal, hozzátartozóikkal együtt, akik fogyni, gyógyulni, feltöltődni, finomakat enni és tanulni vágynak!

Érdliget megújult Csapata
www.erdliget.hu

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista