2024. április 16. Kedd
Napnyugta: 19:36
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow „Gyermekek a gyermekekért” jótékonysági est Újpesten
„Gyermekek a gyermekekért” jótékonysági est Újpesten PDF Nyomtatás E-mail

Csilingelő hangok csendültek fel december 18-án péntek este. A csilingelő hangokat a gyermekek csengettyűjátéka, zenéje és éneke adta az Újpest-központi Gyülekezetben. A kis koncert nemes célt szolgált. Segíteni azoknak a gyermekeknek, akiknek az élete nem úgy alakult, ahogyan azt ők szerették volna. Akik családjuk és szüleik nélkül élnek, intézmények falain belül.

A kis műsort a gyülekezet kedves tanítói tanították be és segítették. Az izgalom és az öröm egyszerre volt jelen.

A meghívott vendégek és szülők a műsor végén hálaadományt tettek a kis kosarakba, a gyermekek gyűjtötték össze az adományt, és felajánlották a Győri Gyermekvédelmi Intézetben lakó gyermekek számára. Az adomány összege: 69 655 Ft volt, amit az ADRA önkéntes csoportja juttatott el 2 nap múlva, még karácsony előtt a rászoruló gyerekeknek. Így az ajándékdobozok mellé jutott gyümölcs, keksz, üdítő és édesség 50 gyermek részére.

A másokért végzett szolgálatra történő nevelést már gyermekkorban kell megtanulni, amelynek nagyon szép példája volt ez az alkalom ebben a gyülekezetben. Mert amit gyermekkorban megtanítunk, az még időskorban sem merül feledésbe.

Bodnár Jánosné Zsóka
ADRA kuratóriumi tag

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista