2023.  december  08.  Péntek
Napnyugta: 15:53
NyitólapOldaltérképLinkekElérhetőségLogin
 
 
 
 
 
      Címlap arrow AdventInfo arrow Hírek arrow Gyulai ifjúsági nap
Gyulai ifjúsági nap PDF Nyomtatás E-mail

ifinap_gyulan_dsc_0440A tavaly év végén sikert aratott „Csillagok háborúja VII. – Az ébredő erő” ötletforrásként szolgált a február 6-án újonnan megrendezett Békés megyei ifjúsági alkalomnak, aminek „Star Wars – Az igazi csillagok háborúja” címet adták a szervezők. Ezúttal a Gyulai Gyülekezet várt minket tárt kapukkal, ahol egész szombaton együtt lehettek a közelebbről és távolabbról érkező fiatalok.

Az istentiszteleteket szokás szerint Istent dicsőítő ének- és zeneszolgálatok, valamint költemények tették meghitté és áldásossá, melyeket bőséges szeretetvendégség követett. Majd szekcióbeszélgetésekre volt lehetőségük mindazoknak, akik fiatalnak érezték magukat, ahol az alábbi érdekes témák vetődtek fel: „Cél hátán cél, célba sosem ér”, „Mindent megteszek a jó ügyért?”, „Az élet térképe Luke Skywalker-hez vezet?”, „Ki mint vet, úgy arat”. A jelenlevők lelkileg és testileg egyaránt feltöltődtek, majd a napot közös sportolással zártuk.

ifinap_gyulan_dsc_0553Másnap frissen és üdén vágtunk neki a hegyekbe vezető hosszú útnak. Célállomásunk Biharfüred volt, ami kellemes kikapcsolódást nyújtott valamennyiünknek.

A következő regionális ifi nap április 9-én lesz Orosházán, várunk sok szeretettel minden érdeklődőt!

O. K.

 
< Előző   Következő >

 
 
 
AdventInfo
Hírek
Generál Konferencia hírei
Programok
Rövidhírek
Egészségügyi hírek
Joomla Toplista